Koukám, že tady Michal vede debatu na dvou tematech zároveň.
U nás maji taky nějakej dvousložkovej, asi za 120, ale Tamiya to nejni.
Chtěl sem kupovat zimm na štuga, tak radši konečně vyzkouším tohle, když tady je takovej fajnovej návod
Fikus: mám a tu nejlepší a zároveň nejhorší. Měl jsem ho hodně rád,ale zimm s tím neuděláš!!!Je skvělej na malý detaily,který dokážeš rychle vymodelovat z ruky.baťůžky,čepice...Děsně rychle tvrdne,v porovnání s jinýma a po vytvrdnutí nejde opracovávat.děsně se drolí!!!A taky nic moc nedrží na podkladu.
Na figurkách jsem z něj dělal detaily na uniformách...Měl jsem ho dost rád,ale nevozili ho.Jo a děsně sesychá!!!Ta modrá složka.Něco jako Milliput,jen ještě rychleji...
Ale jestli si počkáš,tak mám rozepsanej příspěvek o tmelech...Nebo tmelích???Do pátku to pověsím jako další díl figurky.
Říkáte nejlepší model?
Epoxyd,plastelína a silikon!!!Jo a abych nezapoměl...SÁDRA!
Fikus:ale na ty drobnosti je naopak skvělej!!!
Když budeš chtít dělat konverzi na ruskýho generála ověšenýho metálama,tak neznám lepší volbu.Svou dobu jsem s ním dělal zimní uniformy na němce ze starýho Tamiyáckýho hakla.Je skvělej,ale jen na něco.jako ostatně každej ....
Říkáte nejlepší model?
Epoxyd,plastelína a silikon!!!Jo a abych nezapoměl...SÁDRA!
No figurku sem zatím spáchal zatím jednu cvičně, hlavně ksicht, abych si ověřil, jestli na to mám, nebo ne. Jinak na nějaký úpravy figurek si netroufám. Mám nakoupený Dragony , Verlindeny a nějaký Tamky. Koukal sem tady na návod, jak dělat hlavy, co jsi sem dal. Pak mi spadnul internet a nemůžu to sakra najít.