více fotek bude na rozestavěno - ostatní - Chytni si svého dinosaura......
A vvvotom tttoo je

Sheya píše:Jo, to vypadá moc dobře.
Jestli můžu, já bych asi to, co je pod vodou VELMI zlehka přestříkl modrozeleným filtrem. Nemyslím barvit epoxid, ale dno.
Epoxid pak zůstává čirý, ale vypadá to jako namodralá voda.
cotojetohle píše:Hoi chlopy
Potřebuju zalít figurku do "vody" cca 3 cm hluboko.Potřebuju aby voda byla čistá ,a co nejvíce průzračná.Co poradíte?Co to Valejo jaké to je?
Epoxid nechci ten jde do žluta
Dík
Milan
cotojetohle píše:jak se to rozehřívá??Naliju to do kelímku od másla..nechci aby to teplo nějak kelímek pokroutilo, nebo aby popraskal lak teplem víš....Proto také nepřipadá v uvahu varianta průhledného uretanu.
Jakub Skolil píše:Jo přesně jak říká Jarda, akorát je lepší si z toho kousek vydloubnout a rozpustit to extra, protože než se rozpustí celý obsah, tak to trvá dost dlouho. Já kus vydloubnu a rozpouštím to v druhém, větším kelímku, do kterýho přilévám horkou vodu z termosky. Můžeš to tak dělat hned vedle modelu a nemusíš odbíhat od sporáku. A taky tím zabráníš připálení kelímku na dně hrnce. Jinak se to pohodlně nanáší štětcem, kterej se pak umeje v teplý vodě. Práce s tím je dobrá, akorát se mi teda stalo, že to asi po dvou měsících začalo žloutnout!!! tak nevim no.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků