Podle technických vlastností, by tohle mělo být hodně podobné Migovu Thiner for Washes. Navíc zrovna tohle 50026 se prodává pod obchodním názvem "Bezzápachové ředítko" a opravdu to nesmrdí cena je 150 Kč za 60ml zlepšení vzlínavosti pro wash lze dosáhnout přidáním ZIPO benzínu navíc ZIPO urychluje schnutí olejovek.
Dělají i opravdu špičkové olejové barvy, ale nejmenší balení je 30ml v tubě.
Cena je taky super od 99 Kč za tubu.
Dělám Skyridera od Tamyie v 1/48. Chtěl bych poprvé zkusit na letadlu i filtry. Jaký barvy mi radíte pro kamo olive/tan/US green? A pro stíhačku, která lítala na moři? Já když seženu fotky tak to jsou jen letadla z přehlídek ale fotky skutečně olítaných letadel nemám.
Já teda nevím, jestli se to hodí do tohoto tématu ale teď se musím zeptat. Kdybych tedy použil filtry, tak jimi vlastně utlumím výrazné přechody barev, případně zachytím mírné zabarvení kamo nějakým jiným vnějším vlivem (třeba do zelena či do modra). Na oletání musím použít buď stírání olejovek ze spár a tam kde vytékají provozní kapaliny + (a to bych chtěl zkusit poprvé) např. nástřik hodně zředěné hnědé a např. šedé na povrch jako to udělal v tomto modeláři při výrobě toho spita. Nikdy jsem tohle nezkoušel a nevím, kdy je filtr nutný a kdy ne. Jak mám tedy pomocí pistole a nástřiku řídkých barev rozbít monotónost povrchu? Má to něco společného s filtry?
A láká mě i technika 1/72. Kdysi mi kolega radil, abych všechny barvy filtrů smíchal dohromady a potíral tou směsí celý model. Tady ale máš na tanku dva odstíny mimo sebe (tzn. část do zelena a druhou do modra či jak). To bylo jen na ukázku? Nebo je prostě smyslem udělat část kamo do lehce do žluta, část do modra atd....
To Jiří Š.:Tak to je asi to, na co jsem se ptal výše. Když tedy použiji barvy, které jsi mi doporučil a na letadlo je fouknu, bude to mít podobný efekt? To je vlastně ta technika, o které píší někteří v modeláři?
Ještě bych se zeptal, pro jak zkušeného modeláře jsou filtry použitelnou technikou? Když nad tím tak přemýšlím, tak musíš mít skutečně jemnocit na barvy a perfektní znalost reálného vzhledu vozidel, nehledě na cit pro lesk a reálnost povrchu. To člověk získává léty. Je to asi až pro vyspělé, že? Skutečně se bojím jít do takové techniky, protože vlastně nevím, jak přesně by měl ten povrch vypadat a bez konkrétního cíle je tedy blbost povrch měnit, ne?