...a vstup na heslo!
Lukáš Svoboda píše:Taky si stavím dílničkuUž aby to bylo hotový a bylo kde lepit...
martinsticky píše:Zdravím všechny , jak prohlížím příspěvky na téma Dílna tak mi to nedá abych sem dal fotku pracoviště mého kamaráda . No posuďte sami jaké to má , já jen pokaždý když tam přijdu tak tiše závidíma slintám
Milosh píše:martinsticky píše:Zdravím všechny , jak prohlížím příspěvky na téma Dílna tak mi to nedá abych sem dal fotku pracoviště mého kamaráda . No posuďte sami jaké to má , já jen pokaždý když tam přijdu tak tiše závidíma slintám
Tak vyřiď kamarádovi obrovskou poklonu!!! Protože co on má má málo kdo!!! Až se tak cca za 3-4 roky přestěhuju na barák tak si tam taky mám v plánu zřídit dílnu a přesně takovou bych si přál ale nevím neví jestli to někdy dokažu
martinsticky píše:Milosh píše:martinsticky píše:Zdravím všechny , jak prohlížím příspěvky na téma Dílna tak mi to nedá abych sem dal fotku pracoviště mého kamaráda . No posuďte sami jaké to má , já jen pokaždý když tam přijdu tak tiše závidíma slintám
Tak vyřiď kamarádovi obrovskou poklonu!!! Protože co on má má málo kdo!!! Až se tak cca za 3-4 roky přestěhuju na barák tak si tam taky mám v plánu zřídit dílnu a přesně takovou bych si přál ale nevím neví jestli to někdy dokažu
Jojo já mu to vyřídímon má na tohle čas a i trochu peněz
,však to taky dával dohromady postupně asi rok
martinsticky píše:Zdravím všechny , jak prohlížím příspěvky na téma Dílna tak mi to nedá abych sem dal fotku pracoviště mého kamaráda . No posuďte sami jaké to má , já jen pokaždý když tam přijdu tak tiše závidíma slintám
pistonleros píše:martinsticky píše:Zdravím všechny , jak prohlížím příspěvky na téma Dílna tak mi to nedá abych sem dal fotku pracoviště mého kamaráda . No posuďte sami jaké to má , já jen pokaždý když tam přijdu tak tiše závidíma slintám
http://pauls-scale-models.blogspot.cz/2 ... kshop.html
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník