Pokud to nesezenete, kupte si maskol od 502 Abteilung. Je to naprosta spice, perfektne se nanasi, po zaschnuti bezbarvy, snaci C gunze bez problemu a dostanete do dolu i po nekolika tydnech stejne jako po hodine
Milan Holzapfel píše:comandos píše:tak sem prošel obě prodejny v Brně, v jedné netušily co chcu, a v druhé to prý bude objednáno do ýdne, no uvidím, jestli ne tak to bude docela těžký.... to sehnat
Bylo to na tý Josefský? Kupoval jsem tam před časem White Spirit od stejné firmy.
Milan Holzapfel píše:comandos píše:tak sem prošel obě prodejny v Brně, v jedné netušily co chcu, a v druhé to prý bude objednáno do ýdne, no uvidím, jestli ne tak to bude docela těžký.... to sehnat
Bylo to na tý Josefský? Kupoval jsem tam před časem White Spirit od stejné firmy.
Barbarrossa píše:Tak se také připojím. Objednal jsem si ten zázrak zde na Kladně v uměleckých potřebách a čekal 14 dní. Ale uspěl jsem. Zatím jsem to nezkoušel, ale sehnat se dá. Stálo to 175 Kč. Ale je to bílé, ne jak psal Kuba, že je to čiré, ale na tom snad nezáleží.
dušan píše:Tak jsem zapátral na netu a zde ho mají skladem
http://www.maluj.cz/maskovaci-kapalina-75ml-winsor/
Dušan
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků