Miloš Völkl píše:Já bych Jirko ty neleptající lepidla na kabinky nepodceňoval a naopak bych byl opatrný před pětiminutovým epoxydem, ten má tu pěknou vlastnost, že vzlíná a konkrétně u Mustanga hrozí přesně to co popisuješ.
To vzlínání epoxydu často používám právě pro tmelení kabinek neboť nanesený 5min epoxyd dokonale obteče kolem.
Na Mustanga budu po fiasku s opatrným nanesením Tamiya extra thinu používat pávě ta lepidla na kabinky a nebo Sidolux. Překvapivě to drží pevně a nestalo se mi, že by mi uletěl štítek.
Miloši dík za tipa.
Tak přední díl na Mustangu je přilepený. Napočtvrté.
1.pokus epoxy zvenku paráda zevnitř mirně zatečené okraje - myslím ale že nevzlínal prostě to větší množství se rozplesklo a vylezlo po tom nešťastném rohu. Následovalo odstranění žmolků po tvrdnoucím lepidle a oprava nátěru.
2.Půjčil jsem si Testors na kabinky a po slibných porovnávacích testech s Herkulesem jsem ho použil. Natřené plochy však podezdřele rychle zatuhly a tak jsem pokusy přerušil. Následovalo očištění od zbytků atd.
3.Pokus Humbrol liquid poly - při nanášení lepidla do žlábků na trupu šplhalo nahoru po stříšce a udělalo mapy na barvě. Fleky zatírám Valechem a ....
4.Beru klasiku Agama a naředím ji s výše uvedeným řídkým Humbrol leptadlem a tuto směs se mně podaří nanést rovnoměrně na tenkou hranu čirého dílu. Nejúspěšnější pokus(poslední) . Záhy se na opravované barvě na stříšce objevují miniaturní vrásky od Humbrol leptadla.Podél celé lepené plochy je vidět zbělení na čirém dílu různě intenzivní podle toho jak dosedla lepná plocha.
Dotaz : ten Sidolux jako ochranu před vteřiňákem nebo místo lepidla?
PS. Ten speciální Testors bych určitě nezavrhoval a chci ho ještě vyzkoušet.