Tak tu vodicku Rendo mohu dat po strhnuti laku melo by to zmeknout i potom si myslim. A postrhnuti toho kryciho laku pred washem se s tim uz nic nemusi delat?
vrazel píše:Koupil jsem a vyzkoušel Mark softer i setter - fungují skvěle.
martinslovak píše:vrazel píše:Koupil jsem a vyzkoušel Mark softer i setter - fungují skvěle.
A můžu se zeptat na postup?
Mně totiž ta kombinace nového setteru a softeru udělala bílý mapy na místech, kde to bylo nanesený (moje použití "klasicky" setter, pak obtisk, primáčknout uchošťourem a odsát přebytek, po cca 10ti minutách jedna vrstva softeru a to, co zůstalo na modelu po zhruba minutě odsáto papírovou utěrkou).
martinslovak píše:vrazel píše:Koupil jsem a vyzkoušel Mark softer i setter - fungují skvěle.
A můžu se zeptat na postup?
Mně totiž ta kombinace nového setteru a softeru udělala bílý mapy na místech, kde to bylo nanesený (moje použití "klasicky" setter, pak obtisk, primáčknout uchošťourem a odsát přebytek, po cca 10ti minutách jedna vrstva softeru a to, co zůstalo na modelu po zhruba minutě odsáto papírovou utěrkou).
Radim Klem píše:Ahojte modeláři, chtěl bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo používá Mr. Softer pod obtisk. Okoukal jsem to na YouTube a dělám to tak a funguje (zatím), obtisk již dál nepotírám. Obtisk kopíruje vše potřebné, hezký se vypne. V rámci českých modelářů jsem se s tím zatím nesetkal. Tak se chci zeptat, jestli s tím máte zkušenosti, případně výhody/nevýhody. Jediný případ, kdy se mi to vymstilo, jsou místa na boku trupu, kdy se na obtisku vytvořila nepatrná vráska. Vodorovně to fungovalo hezky. Díky za případné připomínky, zkušenosti
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků