rozdiel je len v dalsiej vybave - vymenitelne kalichy, pripadne zadny doraz
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi
KLingO píše:Ondro to nie je odhad ale fakt ... trysky a ihly su zamenitelne (v podstate v celej rade H&S od ultry az po Infinity a Colani)
rozdiel je len v dalsiej vybave - vymenitelne kalichy, pripadne zadny doraz
Andrej01 píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s pistolí Iwata HP-C Plus. Uvažuji o koupi druhé pistole, starší Hansu bych si nechal na surfacer, laky atd. a Iwatu bych chtěl mít na stříkání kamufláží, různých efektů a patiny. Chtěl bych mít možnost s ní stříkat malé hady a fleky ale taky třeba větší plochu. Stavím hlavně letadla v měřítku 1/48. Díky za odpověď.
Jakub Vilingr píše:Andrej01 píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s pistolí Iwata HP-C Plus. Uvažuji o koupi druhé pistole, starší Hansu bych si nechal na surfacer, laky atd. a Iwatu bych chtěl mít na stříkání kamufláží, různých efektů a patiny. Chtěl bych mít možnost s ní stříkat malé hady a fleky ale taky třeba větší plochu. Stavím hlavně letadla v měřítku 1/48. Díky za odpověď.
Iwatu HP-C Plus vlastním už několik let a je to má nejlepší pistole, kterou jsem kdy měl. Má to 0,3 mm trysku a dokážu s tím nastříkat od vlasovejch linek po stříkání ploch. Vřele doporučuju! Má to šroubovací trysku z nějakejch slitin a teflonový těsnění. To jsem za celou dobu ještě neměnil a pistole stříká stále znamenitě. Tady člověk neprohloupí, Iwata je Iwata
Andrej01 píše:Tak to mi stačí, Vaše modely jsou pro mě inspirací a pokud už nemám stejné ruce, tak aspoň pistoliJinak, chtěl bych jí koupit přes ebay, je tam s poštovnym za 3000 Kč v přepočtu, nemáte s tímhle nakupováním zkušenost?
Jakub Vilingr píše:A prosím nevykat, já si pak připadám jako starej kedl
Tomáš Matyska píše:Jakub Vilingr píše:A prosím nevykat, já si pak připadám jako starej kedl
No,ale že by jsi byl zase nějakej mladík,to se taky říct nedá
Jan_K píše:Když nakupuješ pře EBAY, tak jedině přes PAYPAL,
převod do ciziny stojí kolem 220Kč, přes PAYPAL je zadarmo
(resp. 3procenta platí příjemce).
PAYPAL je takový "alias pro visa kartu", uživatelsky velmi příjemný
na rozdíl od přímého zadávání čísla karty a pod. na různých podivně
zabezpečených stránkách.
Navíc u PAYPALU máš ochranu kupujícího. Máš myslím
45 dní na to, abys prachy zablokoval, v případě, že
Ti zboží nepřišlo. Pořiď si embosovanou kartu, za ty 200Kč
to určitě stojí, paypal už je jenom registrace.
tunnelDT píše:a cudujme sa svete, ze novy ludia na fore zalozia znovu temu o striekacich pistoliach ...... pretoze v tejto teme sa tu idu ...pomali preberat veci o bankovych prevodoch ..... z coho jasne vypliva ze iwata vyhrava nad cimkolvek..... a ze Visa karty su multifunkcne pomali ako badger 360, ktorej mnohy jej vlastnici funkciu spodneho plnenia ani nevyuziju, ale hlavne ze cez PayPal ju mozme zaplatit
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník