To zbynda - uvidíme, netušim, co to udělá časem. Mimochodem není to leštěnka, ale akrylovej lak.
Pokud se naředí třeba Tamiyou, tak to udělá lesk jako psí koule.
Jakub Vilingr píše:To zbynda - uvidíme, netušim, co to udělá časem. Mimochodem není to leštěnka, ale akrylovej lak.
Zenga píše:Jakub Vilingr píše:To zbynda - uvidíme, netušim, co to udělá časem. Mimochodem není to leštěnka, ale akrylovej lak.
Naředil jsem ředidlem Tamiya 1:2 ve prospěch ředidla a opravdu po třech slabejch vrstvách lesk jak blesk. Před tím mě to nenaředěný prskalo spíš kapky, no hrúza
, ale teď
![]()
.
PetrS píše:Nevíte jestli snese Sidolux nanášený štětcem patinu olejovkami ředěnými S6006? Nerozežere (kurňa to je slovo) ho?
PetrS píše:Ale jestli mi to prožere takŠkoda že Sidolux není i matnej. Aby mi všechny modely tak krásně voněly. Možná by to přebylo i ten můj smrad v pokoji...
Maroš píše:Sidolux používam aj na riedenie farieb Lifecolor. Obmedzilo sa zasychanie farby na tryske (v porovnaní s riedením vodou), farba je po nástreku pololesklá a v prípade potreby je možné farbu po vytvrdnutí (cca 1 deň) opatrne prebrúsiť brúsnym papierom zrnitosti 2000 pod vodou, čo sa mi bez použitia Sidoluxu nepodarilo (farby Lifecolor sú na latexovej báze a pri brúsení sa vytrhávajú v podobe "žmolkov").
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník