vsetky lietadla mam rovnako rad...len nie v rovnaku dobu.
romanisko píše:sranda...vymenil som trysku a ihlu (0.4mm) a pistol veselo striekala, radost s nou robit. ked som vratil spat 0,15mm, zase mi cez kalistek prskala farba. tryska vyzera byt ok...vlastne vsetko vyzera byt ok...neupchate, ciste...len to prska. neviem preco...neviem..ach jo.
Jakub Vilingr píše:A jde ti barva i z trysky? Nemáš to náhodou ucpaný a nebo špatně vyčištěný???
romanisko píše:sranda...vymenil som trysku a ihlu (0.4mm) a pistol veselo striekala, radost s nou robit. ked som vratil spat 0,15mm, zase mi cez kalistek prskala farba. tryska vyzera byt ok...vlastne vsetko vyzera byt ok...neupchate, ciste...len to prska. neviem preco...neviem..ach jo.
Marder píše:Nenapsal si to nejdůležitější a to je, jakou barvu používáš. Každá barva má trochu jinou velikost pigmentu a při tak malém průměru je docela makačka ji tryskou protlačita proto ředit a ředit. Na to se zapominá při vidině čím menší tryska, tím slabší čára
,co.
Michal78 píše:Ahoj rozobral a znovu som zložil pistol sil-air AB 300 , no mám hned dva problémy , nefunguje mi spúšť tým, že sa nedá stlačiť ked do pištole pustim vzduch tak nevznikne nijaký tlak len ten vzdu prefučí von tryskou. čím to môže byť ? Máte niekto také skusenosti ?
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků