Byzanth píše:mohol by mi niekto pradit aky je rozdiel (ak teda niaky je) medzi FENGDA BD180 a BD208? okrem teda obiemu nadobky?
je to jediny rozdil. Pokud bys mel zajem o 10x jetou fengdu BD180 v zaruce, tak jednu mam na prodej

Byzanth píše:mohol by mi niekto pradit aky je rozdiel (ak teda niaky je) medzi FENGDA BD180 a BD208? okrem teda obiemu nadobky?
Michal78 píše:Ak prefuknem pištol naprázdno bez barby , nepokazí sa ?
lusmid píše:jakou pistol doporučíte do začátku hodlám investovat tak 3000
Michal78 píše:lusmid píše:jakou pistol doporučíte do začátku hodlám investovat tak 3000
Ahoj ja sám som síce začiatočník, ale spýtam sa tak prečo chces taku drahu pištol? Ja som kúpil nie síce niečo extra ale zo začiatku mi stačí stála asi polovicu , tu druhú polovicu , tvojho rozpočtu, by som odložil na kompresor , teda ak už nejaký máš, potom jeto tvoje rozhodnutie. Kým sa s tým naučíš pracovať je lepšie pištol do tých 1500, myslim, to je moj názor , uvidis co napíšu iní
lusmid píše:jakou pistol doporučíte do začátku hodlám investovat tak 3000
Gnomio píše:lusmid píše:jakou pistol doporučíte do začátku hodlám investovat tak 3000
kup v klidu nějakou Fengdu za 2000 a když tam náhodou něco zohneš, přetáhneš atd. není problém sehnat náhradní díly.¨
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků