Batyskaf píše:Martin Jursa píše:ZDE.NECK píše:Ještě jeden dotaz dobře toto jsem zkusil je to fakt že při dostříknutí mi to neodfoukne jenomže mě to dělá i když jedu bokem na papír rovnou dlouhou linku tak to místama prskne.může to být třeba špatně naředěnou barvou?Já ji ředím v pistoli.naliju do kalíšku ředidlo do toho barvu a protřepu.Dík za pomoc
Natiahni si do striekacky jeden diel farby, potom natiahni 2-3 diely riedidla, natiahni striekacku vzduchom do maxima a pretrep. Az potom davaj farbu do pistole.
To ako ty miesas farbu, to je to najhorsie, co mozes urobit.
Jenže,když Ti bude barva v pistoli delší dobu stát,tak se Ti stejně začne oddělovat od ředidla (podle toho,jakýma barvama stříkáš a ředíš),takže podle mě je nejlepším způsobem probublávat barvu,před každým použitím pistole.Mi osobně stojí barva v pistoli někdy hodinu i dvě,takže jí pak promíchávám takhle.
Treba davat do pistole vzdy primerane mnozstvo a tu minimum co zostane, ked mas prestavku len vystreknut von a prestreknut kvapkou riedidla. V striekacke ti nariedena farba moze vydrzat aj roky. Staci ju len pretrepat a davas do pistole. Nie je nutne davat do pistole vela farby, naco aj? Ved to je uplne zbitocne. Niekdy dokonca nedavam ani nadonku a farbu len kvapnem do otvoru na nadobku (Triplex II)
Pouzivam GSI a tie sa aj tak neoddeluju.