kde by som zohnal na slovensku,najlepsie v BA tesnenia na trysku do tychto pistoli? mam BD200
Wolverine píše:kde by som zohnal na slovensku,najlepsie v BA tesnenia na trysku do tychto pistoli? mam BD200
Wolverine píše:a kde naberiem teflonovu pasku??![]()
Wolverine píše:kde by som zohnal na slovensku,najlepsie v BA tesnenia na trysku do tychto pistoli? mam BD200
Martin Jursa píše:Wolverine píše:kde by som zohnal na slovensku,najlepsie v BA tesnenia na trysku do tychto pistoli? mam BD200
napriklad aj u nas.
Wolverine píše:Martin Jursa píše:Wolverine píše:kde by som zohnal na slovensku,najlepsie v BA tesnenia na trysku do tychto pistoli? mam BD200
napriklad aj u nas.
to si mal hned povedatdonesies mi prosim par kusov do malaciek? nech mam ja do zasoby
Wolverine píše:Martin Jursa píše:Wolverine píše:kde by som zohnal na slovensku,najlepsie v BA tesnenia na trysku do tychto pistoli? mam BD200
napriklad aj u nas.
to si mal hned povedatdonesies mi prosim par kusov do malaciek? nech mam ja do zasoby
ZDE.NECK píše:Ještě jeden dotaz dobře toto jsem zkusil je to fakt že při dostříknutí mi to neodfoukne jenomže mě to dělá i když jedu bokem na papír rovnou dlouhou linku tak to místama prskne.může to být třeba špatně naředěnou barvou?Já ji ředím v pistoli.naliju do kalíšku ředidlo do toho barvu a protřepu.Dík za pomoc
ZDE.NECK píše:Ještě jeden dotaz dobře toto jsem zkusil je to fakt že při dostříknutí mi to neodfoukne jenomže mě to dělá i když jedu bokem na papír rovnou dlouhou linku tak to místama prskne.může to být třeba špatně naředěnou barvou?Já ji ředím v pistoli.naliju do kalíšku ředidlo do toho barvu a protřepu.Dík za pomoc
Martin Jursa píše:ZDE.NECK píše:Ještě jeden dotaz dobře toto jsem zkusil je to fakt že při dostříknutí mi to neodfoukne jenomže mě to dělá i když jedu bokem na papír rovnou dlouhou linku tak to místama prskne.může to být třeba špatně naředěnou barvou?Já ji ředím v pistoli.naliju do kalíšku ředidlo do toho barvu a protřepu.Dík za pomoc
Natiahni si do striekacky jeden diel farby, potom natiahni 2-3 diely riedidla, natiahni striekacku vzduchom do maxima a pretrep. Az potom davaj farbu do pistole.
To ako ty miesas farbu, to je to najhorsie, co mozes urobit.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků