WertixBVC píše:Je v Kosiciach nieaky predajca tychto pistoli? Resp v okoli
Jakub Vilingr píše:Chmell píše:Až na ten lak mám stejný postup. Misím si to vedle někde zkusit abych dal na to pozor až pojedu na ostro. Jak dlouho si to nechal proschnout (vrstvy mezi dalším nástřikem)?
Před lakem to bylo 48 hodin. Před lakováním nechávám model vyschnout většinou minimálně 2 dny i když pracuju s gunzema. Předchozí vrstvy jsem stříkal většinou po jednom, to znamená jeden den surf, další stříbrnou, další preshading a šedivou a pak za 48 hodin lak. Takže o uchvátání tady nemůže bejt řeč...
pooky píše:Ihlou dopredu??? Ja ju vytahujem smerom dozadu....a az potom demontujem trysku...takto podla mna hrozi ze si nedas pozor a ovela lahsie ju ohnes...
WertixBVC píše:No mas pravdu, aj ja vytahujem dozadu.Ale sa mi dost casto stane , ze zasvinim farbou aj ine casti pistole. Mozno je to mojim onicom chromaxom (fengda) . Neviem ako to je u H&S . Ale fakt je, ze u lacnych je to srubovanie trysky dost nachylne. Dokonca mi praskla tryska ked som cistil pistol airbrush cleanerom od Revelu. Teda zozral mi kov, co som sa cudoval. Ale tak to snad nehrozi u H&S , ktoru si planujem kupit, ked nato dosetrim
Steinar píše:pooky píše:Ihlou dopredu??? Ja ju vytahujem smerom dozadu....a az potom demontujem trysku...takto podla mna hrozi ze si nedas pozor a ovela lahsie ju ohnes...
Dopředu ji vyndávam proto, že ten bodel co na ní se se mi aspoň nedostane do zadku pistole víc, než je potřeba... o ohnutí jehly se nebojim... to se může stát kdykoli, ale většinou je to rukama
Ondřej Nadrchal píše:Steinar píše:pooky píše:Ihlou dopredu??? Ja ju vytahujem smerom dozadu....a az potom demontujem trysku...takto podla mna hrozi ze si nedas pozor a ovela lahsie ju ohnes...
Dopředu ji vyndávam proto, že ten bodel co na ní se se mi aspoň nedostane do zadku pistole víc, než je potřeba... o ohnutí jehly se nebojim... to se může stát kdykoli, ale většinou je to rukama
Vytahnout jehlu dopredu doporucuje v manualu kazdy vyrobce, prave kvuli zaneseni pistole bordelem. Nema to s ohnutim jehly nic do cineni, to je v rukou kazdeho z nas
pooky píše:......
Ako to mi chces povedat ze po kazdom cisteni rozoberies pistol tak aby si musel demontovat trysku ked ju len potrebujes vycistit???? nieje jednoduchsie vytiahnut ihlu zo zadu, ocistit ju a dat naspat a nie demontovat celu pistol???? Ako to potom riesis u srobovacich trysiek??? najpr ju potiahnes dozadu, odskrutkujes trysku, potom vytlacis von..?? A naspat zase tak ze vlozis ihlu vpredom, jemne zasunies, das trysku a zase dotlacis??? po kazdom striekani????
KLingO píše:Ondrej: no ak mu vypadne z ruk na dlazbu(ja mam nastastie pod stolom lino, takze sa len zapichla)
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků