Puma MC 0206 •plnící množství: 32 L/min •tlak: 8bar •tlaková nádoba: 6 l •hlučnost: 69 dB •váha: 9 kg
nebo
Euro-Tec 16 a/Sparmax TC 610 •plnící množství: 23 Liter •tlak: 4 bar/58.02 psi •tlaková nádoba: 2,5 l •hlučnost: 53 dB (A) 1 m •váha : 8,5 kg
Netuším, jak moc velkej randál si mám představit pod 69dB. Mastím převážně čtvrtky, semtam něco menšího nebo většího. Používat to budu v paneláku, převážně během dopoledne, když je klid a prázdnej kvartýr...
Já nejsem žádnej odborník na kompresory. Chvilku jsem používal Tamiyu Spray Work po tátovi, teď mám už několik let Orlík AS 186, protože jsem chtěl něco levnýho, osvědčenýho, tichýho atd. Ale pokud váháš, kontaktoval bych třeba airbrush centrum nebo podobný obchod a určitě ti rádi poradí.
Ahojte, mal by som jednu otázku, keďže sa do tejto problematiky takmer vôbec nevyznám. Chcem si kúpiť nový kompresor. Pre ktorý z týchto dvoch - Fengda AS18-2 alebo Tagore TG212T - by ste sa rozhodli a prečo? Vďaka za radu.
Rozhodně ten Tagore, protože má tlakovou nádobu, bez ní ten kompresor brzo utavíš a stejně nebudeš mít stálej, přesnej tlak. Klidně to může být i Fengda, jen aby měla tu nádobu.
Já používám tu Fengdu, ještě jsem ho neuvařil a problém s tlakem jsem také nezaznamenal. Pokud je dost dlouhá hadice, není problém. Na druhou stranu jsem ho kupoval z důvodu skladnosti a menší váhy, protože ho často stěhuji z místa na místo. Pokud bych ho měl nastálo v dílně pod stolem, asi bych šel také do kompu s tlakovkou.
Ahoj, potřeboval bych poradit s výrobou vzdušníku. Mám k dispozici prázdnej hasičák ale nevím co k němu. Se zámečnickou prací není problém. Kompresor mám AS-18 od Rotscheina. Na "vzduch" jsem úplná lama
Já to vyřešil tak že jsem zašel do kramu ze vzduchotechnikou tam jsem se domluvil odevzdal hasičák a druhy den jsem si sel pro hotovou tlakovku. Cele me to vyslo cca na 800 a bez prace. Ve finale jsem to celé prodal a koupil original kompresor i s tlakovkou za 3jku primo od vyrobce.
Ahojte Mam problem s mojim kompresorom AS-189 zo vzdusnikom. Kompresor nedrzi tlak vo vzdusniku a nevie ho ani poriadne natlacit na pozadovaneho tlaku. Kompresor bez skoro neustale a pri striekani poklesne tlak vo vzdusniku tak ze nie je mozne striekat. Zacina vydavat cudne zvuky akoby isiel na sucho bez oleja. Viete mi poradit kde by mohol byt problem? Dakujem