To ano, pokial si ho otvoril rýchlo.... Pekne pomaličky a kal "crčí " pekne do starej kompotovej misky. V každom prípade treba to raz za čas odkalovať.
Já myslel, že třeba jde sundat ta "plastová průhledná věc" Když primáčknu ten čudl, tak se vypustí vduch a i trochu vody (když ji tam bylo už hodně), ale zbytek zůstane dookola. A že pod vzdušníkem je šroub jsem nevěděl vůbec mě to nenapadlo ani jsem si toho nevšim, a v návodu samo že o tom nebylo nic :X takže díky
Když Ti v odkalovači zůstane pár kapek, nic se neděje, voda prostě nemůže dál. Od toho tam je, musel bys ho mít minimálně do poloviny plnej. Ze vzdušníku se vyplatí vylít kal jednou za měsíc a nechat minimálně den otevřený, aby vyschnul celý vnitřek. Pak jenom dotáhnout(prsty, nikdy kleštěma!!!!).
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
Dělá někdo s kompresorem orlík? http://eshop.agama-color.cz/zbozi/4346/Kompresor-MINI-airbrush-AS-18.htm potřebuju kompresor jen párkrát do roka , když dělám jeden malej model za rok. Nemá to tlakový těleso a je k tomu extra k zakoupení redukční ventil, je to rozumně použitelný? Nebo máte jiný tip? Doteď jsem používal kompresor Revell, ale rozpadla se v tom tlaková nádoba a já už ji nechci znovu opravovat.