majklMA píše:Nedávno som kúpil z Luckymodel Mr. Procon Boy Double Action PS-264 za 2tisícky aj s dovozom. Používam ju iba krátko ale moje prvé dojmy su asi takéto: -prekvapila ma jej dosť velká hmotnosť, ale problem mi to pri striekaní nerobí. Použitý material a celkové prevedenie je kvalitné. Je výborne vyvážená, perfektne sadne do ruky. (teda aspoň mne) Doteraz som používal Triplex ale s touto pištolou sa mi pracuje ovela pohodlnejšie. Čo sa týka striekania, tryska má priemer 0,3mm , tenké hady a flaky nie je problem striekať. V porovnaní s triplexom pracuje s nižším tlakom a prekvapila ma nízka spotreba farby. Používam ju velmi krátko, ale zatial maximálna spokojnosť. Zatial som používal iba triplex, neviem ju preto porovnať s inými značkami. Ale na niejakom zahraničnom fore som sa dočítal že pištole pre Gunze a Tamiyu vyrába tá istá firma čo montuje Iwaty. Ak je to pravda, snáď je to určitý príslub kvality... (niesom preborník v angličtine ale aspoň tak som to z toho članku pochopil...)
Tiež zvažujem kúpu tejto pištole na LUCKYMODEL,práve preto sa na ňu pýtam. Ja ale xcem asi PS-267. Kedže sa vyrábajú v jednej firme (Iwaty, gunze a tamky), nemal by byť ani problém s nahradnými dielami. Čo vy na to??