Pavel Šubr píše:Cenu neřeším...,nemám rád smrad..
TomášR píše:Nepsals, že už jsi to koupil? Co Ti brání bokem vyzkoušet, co to s kterou barvou udělá? Další možnost je napsat - koupil jsem si tuhle barvu, potřebuji k tomu originální ředidlo a čistič, nechci žádné náhražky, na ceně mi nesejde.
Petr Štejnar píše:TomášR píše:Nepsals, že už jsi to koupil? Co Ti brání bokem vyzkoušet, co to s kterou barvou udělá? Další možnost je napsat - koupil jsem si tuhle barvu, potřebuji k tomu originální ředidlo a čistič, nechci žádné náhražky, na ceně mi nesejde.
Myslím že jsem napsal dosti podrobně co jsem koupil a dotazoval se na další konkrétní věci. Vždy jsem dal odkaz a jasně formuloval co potřebuji. Bohužel se mi nedostalo odpovědi na to na co jsem se ptal. Odpovědi které jsem dostal, jsou sice také odpovědi ale nedali mi odpověď na mé otázky.
Petr Štejnar píše:Myslím že jsem napsal dosti podrobně co jsem koupil a dotazoval se na další konkrétní věci. Vždy jsem dal odkaz a jasně formuloval co potřebuji. Bohužel se mi nedostalo odpovědi na to na co jsem se ptal. Odpovědi které jsem dostal, jsou sice také odpovědi ale nedali mi odpověď na mé otázky.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: zawora a 1 návštěvník