Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Úvodem ‹ Jak na to ?? Modelářská poradna
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Nákup modelů ze zahraničních serverů!

How to
Odeslat odpověď
Příspěvků: 2059 • Stránka 112 z 138 • 1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 138
  • Odpovědět s citací

Re: Nákup modelů ze zahraničních serverů!

Příspěvekod Rebi » 01 zář 2016, 11:41

Ahoj, máte někdo zkušenost nákupu přímo od HADmodels ?
http://www.hadmodels.com/matricák/repülőgépekhez/1:48/48164_su_27_ub_flanker_c_matrica_148_1555

Jedná se mi o tuto sadu. Jediné co mně zatím odrazuje je vyšší cena poštovného. Psal jsem i do pár ČR obchodů, kteří dovážejí od HAD obtisky, bohužel se ale nikdo neozval.

Díky
Rebi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 14 zář 2016, 09:17

Ještě k CLU
Dnes mi dorazil model s lepty v hodnotě 47,80 US Dolar z Japonska a neplatil jsem nic, poštovné zahrnuto v ceně, jen "Balík na poštu".
Takže jsem rád, že nemusím nic dodaňovat.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Galland » 14 zář 2016, 12:00

vyborne, mne stoji na colnici zasielka z JP, ktora ma hodnotu menej ako 22 eur a je oznacena ako gift.
Colnici cakaju, ze dokladujem vypisom z paypalu, kolko som za to dal. Ale paypal zmenil dizajn a nedokazem z neho dostat report, kde by boli uvedene vsetky potrebne skutocnosti, najma identifikacia kupujuceho, cize adresa... Nechapem takuto haluz ani neviem, co este vymyslim
:nuts:
sci-fi forever

Romanove Modely
Galland

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 14 zář 2016, 12:06

Pěkné. Hlavně abys to zdárně vyřešil.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Václav Hochmuth » 14 zář 2016, 12:50

Galland píše:vyborne, mne stoji na colnici zasielka z JP, ktora ma hodnotu menej ako 22 eur a je oznacena ako gift.
Colnici cakaju, ze dokladujem vypisom z paypalu, kolko som za to dal. Ale paypal zmenil dizajn a nedokazem z neho dostat report, kde by boli uvedene vsetky potrebne skutocnosti, najma identifikacia kupujuceho, cize adresa... Nechapem takuto haluz ani neviem, co este vymyslim

Ja colníkom ako doklad o platbe Paypalom dávam vždy potvrdzovací mail o platbe, tam adresa je a zatiaľ s tým nemali problém. Plus doklad o platbe z môjho účtu.
Václav Hochmuth

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter Frišlovič » 14 zář 2016, 13:52

Galland píše:vyborne, mne stoji na colnici zasielka z JP, ktora ma hodnotu menej ako 22 eur a je oznacena ako gift.

Klikni si na danú transakciu, tým sa ti rozbalia detaily.
Ak tam nemáš všetko čo potrebuješ, je tam taký modrý klikateľný nápis: See details on old account view

Otvorí sa ti nová stránka s detailami transakcie ako si bol zvyknutý. :wink:
Peter Frišlovič

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Galland » 14 zář 2016, 14:50

pripadam si ako debil, ale v oboch vypisoch cez web paypal chybaju informacie o odosielatelovi, aj v novom popise transakcie aj v "old account view". A nejakym zazrakom v e-mailovom potvrdeni o platbe cez paypal to chyba tiez.
Svoju adresu som nasiel len na potvrdeni pri nakupoch cez e-bay, co vsak nie je tento pripad...
cista haluz...
Idem od predajcu pytat fakturu so vsetkymi potrebnymi udajmi, snad mi vyhovie
:(
sci-fi forever

Romanove Modely
Galland

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 14 zář 2016, 15:20

No, ehm..a co ti brání si to vypsat sám? Je to jen adresa. Nejeden výpis jsem takto dokládal a co všechno jsem tam upravil :-)
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod paragan » 14 zář 2016, 15:52

Aleš R. píše:No, ehm..a co ti brání si to vypsat sám? Je to jen adresa. Nejeden výpis jsem takto dokládal a co všechno jsem tam upravil :-)

občas přemýšlím jestli to někteří jedinci mají v hlavě správně poskládané........přiznat se k levárně je jedna věc #-o , ale jejich analytické oddělení musí skákat radostí.....bez práce se zaměřit na danou oblast, kde se někteří chlubí jak vy......se systémem. To se pak jeden nesmí divit, že i po těch slušných chtějí dokládat každý prd.....díky díky díky :-W
paragan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod neophyte » 14 zář 2016, 16:02

Mne keď niečo chceli vycliť tak chceli nejake čestné prehlásenie a faktúru. To je ten doklad ktorý ti príde od paypalu v maily z adresy service@paypal.com, tam sú všetky náležitosti.
Obrázek
neophyte

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 14 zář 2016, 16:19

paragan píše:
Aleš R. píše:No, ehm..a co ti brání si to vypsat sám? Je to jen adresa. Nejeden výpis jsem takto dokládal a co všechno jsem tam upravil :-)

občas přemýšlím jestli to někteří jedinci mají v hlavě správně poskládané........přiznat se k levárně je jedna věc #-o , ale jejich analytické oddělení musí skákat radostí.....bez práce se zaměřit na danou oblast, kde se někteří chlubí jak vy......se systémem. To se pak jeden nesmí divit, že i po těch slušných chtějí dokládat každý prd.....díky díky díky :-W

To jsem přesně čekal, který jura janošík se ozve. On řeší, že potřebuje vyplnit adresu, která je reálná. Co je tu za levárnu? Ano, upraví doklad. Doplní na něm chybějící, ale pravdivé údaje.
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Harry77 » 14 zář 2016, 19:00

Nezlob se Aleši, ale tvůj dovětek,, a co všechno jsem tam upravil " :wink: evokuje různé možnosti, než to že jsi jen doplnil adresu. :?
Harry77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod paragan » 14 zář 2016, 19:44

přesně, ale o slovíčkách se tady dohadovat nemíním........jak říkám pak se všichni divíme...
paragan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod smoulinko » 15 zář 2016, 08:20

ako to tu tak citam tak to je akesi komplikovane...objednavam veci z ciny, japonska USA, vzdy mi prisiel balik napr. do Ziliny alebo BA, postou som dostal vyzvu za dokladovanie ceny, v liste bol aj mail, kde mozem doklad zaslat. oskenoval som v pocitaci web stranku, kde bola uvedena cena za tovar a postovne a poslal na mail. na druhy den prisiel mail ze tovar bol poslany na moju adresu a DPH a CLO zaplatim pri prebrati baliku. Tovar vzdy zaplatim kartou, a nemam ziaden PayPal. jednoduche a rychle a hlavne bez komplikacii...
smoulinko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 15 zář 2016, 08:33

Harry77 píše:Nezlob se Aleši, ale tvůj dovětek,, a co všechno jsem tam upravil " :wink: evokuje různé možnosti, než to že jsi jen doplnil adresu. :?

Ano, malinká schválnost ode mě.

Ale i kdybych napsal, že jsem upravoval ceny, tak bych maximálně čekal, že někdo napíše že jsem blb, že to veřejně přiznám. Což by měl pravdu a to bych pochopil. Ale že někdo bude řešit "poctivost", když si jako modeláři mezi sebou řekneme, jak ojebat celnici, která kdykoli ojebe nás..holt jsme takový jaký jsme...
Aleš R.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 2059 • Stránka 112 z 138 • 1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 138

Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna