Petr Hobža píše:kukuric píše:Podle me je jeden z nejlepsich obchodu mpmshop, vsechno skladem, balik vzdy do 3, max.4 dnu doma a klid.
![]()
![]()
Dobrý fór
![]()
![]()
Objednával jsem u nich 2x zboží skladem a nikdy jsem nic nedostal ani za 3týdny
Dokonce ani zprávu o tom, že to nemají, přestože uvádějí v obchodních podmínkách, že pokud zboží neodešlou do tuším tří dnů, tak dají vědět. Jo dočkal jsem se jediné věci...udělali ze mě debila
já si u nich objednal 2x a pokaždé naprosto bez problémů a hned. Z toho jedna objednávka byla pár dní před vánoneci a stihli to taky možná za 2 dny.
Taky perfektně zabalené v hodně tvrdé krabici a to je dost důležité. Třeba Legato a Válka sice taky balí slušně, ale oboje mi jednou nebo 2x v krabicích nechávali dost volného místa a tak uvnitř krabičky s modely po cestě putovaly a mlátily o sebe.
Teď jsem si vzpomněl na třetí objednávku z MPMSHOP, která se mi neukazuje na webu. Byla domluvená mailem, protože Avro Vulcan MPM měli jeden úplně poslední kousek na jedné pobočce. Ochotně mi ho stáhli na centrálu a poslali. Ještě jsem k němu něco přidal, aby byla cena nad 100Kř a neplatil jsem ani poštovné. Poštovné zdarma nad 1000Kč je taky dost zásadní věc.
Airfix s novým majitelem, sice za rok vydal Vulcan znovu a je zas dostupný, jenže to jsem nemohl předem vědět. Ochotu, zabalení, rychlost a poštovné zadarmo musím u MPM pochválit. Takže vlastně nevím, co mám proti Mpmshopu namítat.

1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]