musím si v létě něco vymyslet ty moje prostory jsou sicee velké ,ale moje řešení uskladnění je politováníhodné

Plato píše:Tvoja dilna no proste hrozny bordel.![]()
![]()
jaromucha píše:Ale je to moje kráľovstvo, kde mám svoj bordel a vyznám sa v ňon.
Wendis5 píše:Tak já taky přihodim,už tu někde na začátku fotku mám ale udělal jsem pár malých změn,tak se mrkněte,a nenechte se zmást tim pořádkem,je to po úklidu kterej byl už fakt nutnejza týden to zase bude smetiště
Jakub Vilingr píše:Wendis5 píše:Tak já taky přihodim,už tu někde na začátku fotku mám ale udělal jsem pár malých změn,tak se mrkněte,a nenechte se zmást tim pořádkem,je to po úklidu kterej byl už fakt nutnejza týden to zase bude smetiště
Máš nápaditý úchytky na skříňkáchA ještě mě zaujal ten držák na pistol. Copa to je? Kdopa to dělá? A jakpak to drží na stole?
rben píše:no mě se líbí jen mě tak zarazilo trochu topení. nejde to z fotek poznat ale neměla by být ve stole nebo v parapetu někde mřížka? takto to vypadá že je radiátor "uzavřen" pod stolem. Jeho účinnost je pak asi tak75%
jaromucha píše:Všetka chvála je na mieste, ale nikto z chváliacich si nevšimol jednu podstatnú vec - otvárač na pivo - je umiestnený v správnom sektore pracovného priestoru, stále poruke a vo výške očí- to je geniálne
![]()
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků