As long as I live, I stand with SiraHobby...
Baví mě malovat model na model
Baví mě malovat model na model
boromir píše:Takže som zstil že nieje problém v tryske ale pravdepodobne v niečom inom. Trysku som podľa vašich rád zalial toluénom a nechal tak deň lúhovať. Po dni som trysku očistil a osadil na jej miesto a hneď som aj skúsil jak pištoľ ide. Robila ten istý problém ako vždy (farba vyšplechovala cez kalíšok namiesto toho aby išla cez trysku) a po dlhom hľadaní problému som zistil že keď odmontujem krytku trysky konkrétne č.1 a č.2, pištoľ funguje jak má, ale jak náhle ju odšróbujem pištol robí ten istý problém. Prosím poraďte ak ste náhodou mali tento problém čo mám ešte pre to urobiť, ak sa s tým dá vôbec niečo urobiť, už si fakt neviem s tým rady
boromir píše:Ďakujemskúsim čo môžem a budem dúfať že sa to nejak spraví a ak nie tak si budem musieť kúpiť novú.
boromir píše:Skúsim teda pár rád ktoré som sa tu dozvedel len jak to tak počítam všetko to príslušenstvo ma vystane dosť, rovno na kúpu novej. Ja to už nejak vyriešim len prosím poraďte akú pištoľ by ste radili (okolo 30-40, prípadne 50 eur) a s akou tryskou. Ďakujem
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník