Zdravím ,chci se pustit do výroby kompresoru, ale chci se zeptat, jestli někdo z Brna neví kde bych mohl koupit redukční ventil, regulační ventil, pojistný ventil a ostatní drobnosti.... Přece musí být v Brně nějaká prodejna
Digis píše:Zdravím ,chci se pustit do výroby kompresoru, ale chci se zeptat, jestli někdo z Brna neví kde bych mohl koupit redukční ventil, regulační ventil, pojistný ventil a ostatní drobnosti.... Přece musí být v Brně nějaká prodejna
Jirka Klementa píše:Jsem taky z Brna,hned na prvni strane tohoto topicu je muj prispevek s kompresorem,v Brne se da nakoupit zde:
http://www.betafinis.cz/
Jirka Klementa píše:Jsem taky z Brna,hned na prvni strane tohoto topicu je muj prispevek s kompresorem,v Brne se da nakoupit zde:
http://www.betafinis.cz/
betisa píše:pro Digis....ja s tebou tak uplně nesouhlasím treba ja si komp.stavim pekne pomalicku sam a delam si radost ze neco dokazu vyrobit za relativne rozumny peniz.Je fakt,že se s tim s**u už pekne dlouho.Manometr,pojistovak,a zpetnou klapku s odlehcenim mi sehnal znamej zadara v praci kde vyrabeji kompresory,stary hasicak jsem sehnal od nejakeho pozarniho technika zadara,lednicak mi bracha privezl z vyrazene lednice nekde ze sberny kde take nic nechteli.Na bandasku mi chlapi v práci navarili navarky + svarili konstrukci pod bandu i s drzadlem dle meho planku za pytlik kafe,napakovat a sešroubovat fitinky a komponenty to snad zvladne kazdy sam...tudiz ja jsem koupil jen tlakovy spinac s odlehcenim a reg.ventil s odkalovacem + fitinky - ted to pomalu skladam dohromady jeste mi to potom po elektro.strance zapoji znamy elektrikar jako protisluzbu ze jsem mu opravil cerpadlo do topeni......az to budu mit hodim nejake fota mejte se fajn.
Jumper píše:Máte někdo představu, na jaký tlak je nastavený pojišťovací ventil u práškového nebo vodního hasičáku? Můžu tam ten pojišťovák nechat, nebo ho musím nahradit nějakým jiným? Předem dík za radu.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků