ja to zkoušel ale herkules mi ze sodou vitvořil gumovou konzistenci a z práškem do pečiva mi to připadalo jako bílé bláto tak teda nevím asi na co sáhnu tak se chová úplně jinak než tu všichni píšou
2Ladislav Rehort: mě to taky tvořilo něco jinýho než jsem chtěl, dávám poměr 1:2:0.2 prášek do pečiva:voda:herkules, toho herkulesu dávám možná i mín, prostě od oka a vody kldině víc netrácej trpělivost
Sem se chtěl ještě zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti se sněhulákem v 1:35? chci nějak oživit dioráma, tak mě napadlo udělat něco takovýho ale vůbec nevím jak díky
Naposledy upravil chester dne 23 říj 2008, 08:52, celkově upraveno 1
Modelařím teprve jeden rok, tak mě omluvte za velmi začátečnické otázky
-----------
Potkalo mě štěstí, řeklo Uhni a šlo dál
-----------
rozpracované: T 34/76 rusko postavené: bitevní loď Tirpitz bitevní loď Gneisenau F-16 LAV 25 air defence (k tomu dioráma) Tiger I a Autoblinda AB 40 ferroviaria (k tom dioráma)
Pěkný, ale 400,- kč mi příjde trochu moc (berte to takhle že mi je 13, takže moje příjmy jsou jen kapesné )
Modelařím teprve jeden rok, tak mě omluvte za velmi začátečnické otázky
-----------
Potkalo mě štěstí, řeklo Uhni a šlo dál
-----------
rozpracované: T 34/76 rusko postavené: bitevní loď Tirpitz bitevní loď Gneisenau F-16 LAV 25 air defence (k tomu dioráma) Tiger I a Autoblinda AB 40 ferroviaria (k tom dioráma)
Tohle je spíš námraza. Možná Magic sculp, přibližně natvarovat na špejli (strom, tank ???) pak do toho obtisknout hodně hrubej smirek-20,40. Nechat zaschnout, a dotvarovat skalpelem. Ale je to jen představa, jak by to mohlo jít, muselo by se to zkusit. Napadá mě, že podobně vypadalo pletivo ve stříkací kabině na učňáku. Tam se lakovalo Nitro lakem a postupně byl na všem podobnej efekt. Ale dělat to doma, to by Tě model přišel na pořádnej ranec.
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.