To všem, co po tom touží, wash je v Modeláři 3/2003 , a jinak je v celém ročníku 2003 modelářská poradna Jezevčíkova (to je právě celej ten pdf).
Jinak mě dneska napadlo , že bych mohl z toho scanu vybrat jen tu jednu stránku s tím washem, ale nějak se mi to nedaří, normálním způsobem mi to nejde, můžu ji vyříznout, ono mi to nabídne ji uložit do schránky, tak to provedu ale nemůžu zjistit, kde ta schránka je .
Když by jste mi někdo poradil, jak to prosím udělat, tak vám to všem pošlu. Nejsem zrovna IT borec.
v "Jezevčíkovej poradni" v Modeláři sa píše o používaní terpentínu pri použití filtrov aj techniky "wash". Ja som v predajniach našiel len "terpentínový olej". Je to to isté alebo mám hľadať ďalej ?
Na terpentýn pozor! Je dost agresivní a pokud ho použiješ na syntetiky, tak pak na nástřik můžeš zvesela zamávat...
V potřebách pro výtvarníky by ti měli určitě poradit. Nemám s tím zkušenosti, ale já třeba používám Přípravek pomaleschnoucí a to je taky na bázi terpentýnu, ale ne tak agresivní. Možná by to na ty filtry šlo taky použít. Určitě to vyrábí Umton, stejně jako terpentýnovej olej.
kubrt:to s těma syntetikama zas není tak úplně pravada a co se týcčee washe,dyk to do vás bije ze všech stran stačí se kouknout do kteréhokoli migova článku v modeláři