hitmanius píše:Mate nejake skusenosti s jadarhobby.pl? Aky je sposob platby? Da sa aj na dobierku?Dakujem
martinBTS píše:hitmanius píše:Mate nejake skusenosti s jadarhobby.pl? Aky je sposob platby? Da sa aj na dobierku?Dakujem
Nakupoval som tam dvakrát,platil cez Paypal,cca o týždeň všetko doma a bez problémov.
Tomaspetrzelka píše:Tak jsem poprvé objednal z Hobbyeasy a za 10 dní to bylo doma.Akorát by mě zajímalo jak zjistí,že my to přišlo a ve statusu objednávky bylo napsáno kompletní.
172flogger píše:Naopak mě HLJ pěkně štve. Po delší době jsem si na podzim objednal dva modely a bylo to ještě horší, než minule. Trvalo to dva měsíce, zase přišly pomačkané, a co je nejdůležitější, zase mi z karty strhli podstatně víc peněz, než to mělo stát.
A další špatná zpráva, po HWJAPAN skončil další japonský eshop RAINBOW 10![]()
http://www.rainbowten.co.jp/english/
Měli spolu s HLJ nejnižší cenu a velkou nabídku modelů, které už na HLJ ani HobbySearch nejsou. Proti Hobby Search byli levnější.
Sídlili taky přímo v Shizouce jako většina japonských výrobců modelů.
Navíc psali štítky na balíky ručně a na rozdíl od HLJ byla šance, že dražší model projde celnicí bez zlodějského výpalného poště.
O konci obchodu jsem na rozdíl od HWJ nevěděl a tak si už nic z rarit nestihl objednat, teď už je pozdě
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků