Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Úvodem ‹ Jak na to ?? Modelářská poradna
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Modelářské e-shopy

How to
Odeslat odpověď
Příspěvků: 438 • Stránka 10 z 30 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30
  • Odpovědět s citací

Re: Modelářské e-shopy

Příspěvekod kukuric » 23 bře 2009, 16:33

Podle me je jeden z nejlepsich obchodu mpmshop, vsechno skladem, balik vzdy do 3, max.4 dnu doma a klid.
U valka.cz mam uz pres rok u objednavky vyrizeno a nic zatim neprislo.
modelimex, kdyz se objedna co je skladem tak je to doma hned a hlavne vyborna komunikace.
U bilka jsem objednaval jednou a nemel skladem.
Smartmodel, 2 objednavky a ani jedna neuskutecnena.
Naposledy upravil kukuric dne 23 bře 2009, 17:37, celkově upraveno 1
kukuric

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Žiška » 23 bře 2009, 16:56

kukuric: předně nelžete, že vám došla polovina a pokud vím, tak jste poštovné neplatil, nemýlím se? psal jsem vám, že zmíněný LWS není a to, že dovozce Hornet tento model nemá neovlivníme. objednal jste 9 položek, z toho dodáno bylo 6 a polovina z 9 je 4,5, pokud se nemýlím. tak prosím nepiště nepravdy a fabulace. opravdu nelze ovlivnit to, že něco není, tak je to všude a co vím, tak dodnes LWS Hornet nemá. Mig dorazí tento týden, ta jedna položka je v zásilce a řetěz od Joefixu došasně není k dispozici, ale to stačilo napsat e-mail, eventuleně zavolat a ne psát bludy. účtováno byla suma bez poštovného, bylo to opraveno, dále jste výzvu k platbě dostal 11.2., ale zaplatil jste až 26.2., tudíž jsme myslím vyšli maximálně vstříc. tak prosím nepište, že jste platil poštu a dostal jste jen polovinu objednávky, když je to lež. navíc na webu máme upozornění, že položky, které nejsou skladem a je tam zpětná objednávka, může dodání trvat i delší dobu, tak se prosím nerozčilujte, nemáte k tomu pražádný důvod. :)
Rozestavěno:
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... 71#p302171
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=19673
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=84748
Vladimír Žiška

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kukuric » 23 bře 2009, 17:38

To witti: konecne jste se ozval, napsal jsem mail.
kukuric

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Žiška » 23 bře 2009, 18:13

mail od vás jsem registroval, ale došlo jich cca 40 a o víkendu jsem musel vydechnout. nejsem Robocop. :)
Rozestavěno:
Vladimír Žiška

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wendis5 » 24 bře 2009, 18:26

George9 píše:
Wendis5 píše:Tak bych tu chtěl napsat neco o obchody všem jistě dobře známý "rotschein" je to z mého pohledu absolutně nespolehlivý obchod kde maj svoje zákazníky totálně na háku,objednal jsem si v polovině ledna ještě jednu stříkací pistol a pár kravin k tomu ,byl to balík za blbých 2200kč a 7.2.09 mi byl zaslán mejl že byla zakázka expedována,no do dneška nic nemám a na moje pokusy psát mějly,aby mi o tom něco napsali bylo naprosto marný.zboží jsem si před pár dny objednal jinde a dneska mi volali,že byl balík odeslán,no nevim ale na to že má rotschein od datumu expedice 3-4 dny na doručení,jak sám píše v nákupnim řádu,tak jsem asi debil ale koncem března je to přes měsíc,pokud s nima má někdo stejnou zkušenost tak to sem prosím napište.
Wendis

No, tak to jsi mě moc nepotěšil :x Před 14 dny jsem u Rotscheina udělal objednávku, takže koukám, že si můžu taky docela počkat. Kdyby to alespoň tak nespěchalo (bez jehly a trysky, který jsem si při čištění oddělal, se toho moc dělat nedá). Teď ještě navíc na jejich stránkách koukám, že budou mít z technických důvodů do konce měsíce zavřeno, a všechny objednávky budou vyřizovat potom :evil:[/qu
Třeba jsem se jim nelíbil jen já,takže ti to třeba dojde ale tu samou objednávku jsem udělal na stránkách "Plus modelu" a naprostá spokojenost co se komunikace týče.teda myslim že oproti jiným obchodům maj dost zboží trochu dražší,ale pokud budou objednávky chodit včas a bude již zmíněná komunikace fungovat,tak si rád připlatim :) Než něco něklde vyhrabat o pár korun levnějc a pak se nedočkat :) zdraví Wendis
http://www.lovecpokladu.cz
Wendis5@seznam.cz" onclick="window.open(this.href);return false
Wendis5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod George9 » 26 bře 2009, 09:08

Tak jsem nervově nevydržel, a tu přestavovací sadu na Triplexku jsem včera ráno objednal na AirbrushCentrum.com. Ještě včera odpoledne mi přišel mail, že mi zboží odeslali :P Naprostá špica, tomu řikám obchod =D>
Objednávku u Rotscheina rušit nebudu, jestli mi to někdy od nich přijde, budu mít jednu sadu náhradní... :-
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
George9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honzajs » 26 bře 2009, 12:22

Wendis5 píše:Tak bych tu chtěl napsat neco o obchody všem jistě dobře známý "rotschein" je to z mého pohledu absolutně nespolehlivý obchod kde maj svoje zákazníky totálně na háku,objednal jsem si v polovině ledna ještě jednu stříkací pistol a pár kravin k tomu ,byl to balík za blbých 2200kč a 7.2.09 mi byl zaslán mejl že byla zakázka expedována,no do dneška nic nemám a na moje pokusy psát mějly,aby mi o tom něco napsali bylo naprosto marný.zboží jsem si před pár dny objednal jinde a dneska mi volali,že byl balík odeslán,no nevim ale na to že má rotschein od datumu expedice 3-4 dny na doručení,jak sám píše v nákupnim řádu,tak jsem asi debil ale koncem března je to přes měsíc,pokud s nima má někdo stejnou zkušenost tak to sem prosím napište.
Wendis

Nahlas to na Sdružení obrany spotřebitele http://www.spotrebitele.info/, nebo poté až na Obchodní inspekci. Věřím, že se to z toho může někam hnout. Těch peněz by mi bylo líto.
Honzajs

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Kalousek Petr » 26 bře 2009, 12:59

George9 píše:Tak jsem nervově nevydržel, a tu přestavovací sadu na Triplexku jsem včera ráno objednal na AirbrushCentrum.com. Ještě včera odpoledne mi přišel mail, že mi zboží odeslali :P Naprostá špica, tomu řikám obchod =D>
Objednávku u Rotscheina rušit nebudu, jestli mi to někdy od nich přijde, budu mít jednu sadu náhradní... :-

Taky mám s touto firmou AirbrushCentrum.com. dobrý zkušenosti . Co se týče pistolí , dovedou poradit i sami od sebe telefonicky . Barvy od tamtud trochu vázly , ale oni nejsou výhradní dovozci , takže jsem měl pochopení .
To Wendis5 - Rotscheina jsem svými dojmy na ModelForu řešil před rokem a nevyužívám je ......
Petr
Kalousek Petr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hill » 26 bře 2009, 14:05

Pořizuji si svoji první pistoli a kompresor. AirbrushCentrum bohžel neměl skladem kompresor, firma rotschein zase pistoli. Jako začátečník jsem chtěl od f. rotschein poradit, jakou pistoli by mi doporučil, nicméně odpově%d nedorazila. Volal jsem tudíš do AirbrushCentra, ochotně mi poradili, a pistoli jsem měl za dva dny doma i s hadicí, pán mi ještě volal a pomohl vybrat nejvhodnější připojení.
Kompresor jsem objednal u f. rotschein, po 2 týdnech jsem teelfonicky zjišťoval stav objednávky, bylo mi sdělene že do slíbených 10ti dnů to stihnou. Po dalším týdnu jsem se opět telefonicky ptal na objednávku, prý už je skladem, ale bohužel nemá čas mi to poslat, snad za týden.
Po dalším týdnu jsem psal email že ruším objednávku, a kompresor objednal přímo od Orlíka, kde ho mají skladem , a věřím , že zítra přijde. Jen doufám , že mi nepřijdou dva, protože na můj email nepřišla od f. rotschein odpověď.
Ve stavbě : CVA19 Hancock - SCB 125 (Hasegawa), DD 797 USS Cushing (Tamyia), USS Independence (Dragon),IJN Ryujo (Fujimy),USS Maine (Combrig), USS Essex (Trump.),USS Missourry(Trump.)
V přípravě : USS Texas (Samek),USS Lexington(Trumpeter)
Hotovo:IJN Kiso,USS Indianapolis,HMS Hood,USS Vesuvius, IJN Ch13, USS Atlanta,USS South Dakota,USS Slater,I-400, pár ubotů,Masaryk
Hill

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Žiška » 26 bře 2009, 14:14

Hill píše:Pořizuji si svoji první pistoli a kompresor. AirbrushCentrum bohžel neměl skladem kompresor, firma rotschein zase pistoli. Jako začátečník jsem chtěl od f. rotschein poradit, jakou pistoli by mi doporučil, nicméně odpově%d nedorazila. Volal jsem tudíš do AirbrushCentra, ochotně mi poradili, a pistoli jsem měl za dva dny doma i s hadicí, pán mi ještě volal a pomohl vybrat nejvhodnější připojení.
Kompresor jsem objednal u f. rotschein, po 2 týdnech jsem teelfonicky zjišťoval stav objednávky, bylo mi sdělene že do slíbených 10ti dnů to stihnou. Po dalším týdnu jsem se opět telefonicky ptal na objednávku, prý už je skladem, ale bohužel nemá čas mi to poslat, snad za týden.
Po dalším týdnu jsem psal email že ruším objednávku, a kompresor objednal přímo od Orlíka, kde ho mají skladem , a věřím , že zítra přijde. Jen doufám , že mi nepřijdou dva, protože na můj email nepřišla od f. rotschein odpověď.

já nevím, ale nezdá se mě že by tak úplně sral na lidi, že někdo nedodá něco hned, nebo mu to trvá, když je na to sám apod. tak to chápu, ale neposílat nikomu? další otázkou je, není-li taky on na někoho fixovaný, dodavatele a ti ho osírají. spíše je lepší volat, protože i nám přijde hodně mailů a některé vyloženě jako SPAM, nebo nedorazí nikdy, protože máme na mailech takové nastavení, že podezřelý mail to nepustí. naštěstí je přesměrování ještě na mail co je na seznamu a tam dojde vše, ale jak píši něco do spamu rovnou. tak taky se neodepíše hned, ale u pana Rotscheina mě to nějak nesedí.
Rozestavěno:
Vladimír Žiška

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Kalousek Petr » 26 bře 2009, 14:32

Hill píše:Pořizuji si svoji první pistoli a kompresor. AirbrushCentrum bohžel neměl skladem kompresor, firma rotschein zase pistoli. Jako začátečník jsem chtěl od f. rotschein poradit, jakou pistoli by mi doporučil, nicméně odpově%d nedorazila. Volal jsem tudíš do AirbrushCentra, ochotně mi poradili, a pistoli jsem měl za dva dny doma i s hadicí, pán mi ještě volal a pomohl vybrat nejvhodnější připojení.

Mám podobnou zkušenost z loňska ....... 8-[
Petr
Kalousek Petr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wendis5 » 26 bře 2009, 21:35

Kalousek Petr píše:

Mám podobnou zkušenost z loňska ....... 8-[

Můj názor na Rotscheina jsem tu psal,kompresor jsem kupoval na modelbox.cz a super sice se mi trochu zpozdil,avšak jsem byl telefonicky upozorněn,takže jednání parádní,a po sdělení náhraního termínu,který byl za týden mi dorazil přesně,takže na modelbox nedám dopustit
:)
http://www.lovecpokladu.cz
Wendis5@seznam.cz" onclick="window.open(this.href);return false
Wendis5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado1 » 30 bře 2009, 09:05

Witti píše:

já nevím, ale nezdá se mě že by tak úplně sral na lidi, že někdo nedodá něco hned, nebo mu to trvá, když je na to sám apod. tak to chápu, ale neposílat nikomu? další otázkou je, není-li taky on na někoho fixovaný, dodavatele a ti ho osírají. spíše je lepší volat, protože i nám přijde hodně mailů a některé vyloženě jako SPAM, nebo nedorazí nikdy, protože máme na mailech takové nastavení, že podezřelý mail to nepustí. naštěstí je přesměrování ještě na mail co je na seznamu a tam dojde vše, ale jak píši něco do spamu rovnou. tak taky se neodepíše hned, ale u pana Rotscheina mě to nějak nesedí.

S tými mailami máš úplnú pravdu - hlavne u p. Rotscheina. 80% mailov- odpovedí, čo mi písal, mi jednoducho neprišli. Zistil som to tak, že som jednoducho nečakal na mail ale som mu volal osobne, aj keď to nebolo zadarmo :-D
Ja mám s Rotscheinom celkom dobrú skúsenosť - v januári som mu písal, či nedostanú na sklad pištole Fengda. Odpísal, že až v polovici februára. Ale tak to bolo aj u ostatných predajcov, Fengda 203 jednoducho nebola. Tak som sa ozval vo februári znova a ešte ju nemal. Už keď som nedúfal, že ju bude mať, tak som ju chcel objednať inde. Napísal som mu, že ruším predobjednávku na Fengdu, nech mi pošle len kompresor. No a prišla odpoveď, že mi zohnal aj tú pištolku z Nemecka. Celý natešený som mu napísal, nech pošle predfaktúru...
A vtedy nastali tie problémy s mailovou komunikáciou. Ja som čakal na mail a ten nechodil. Po 3 dňoch mi to nedalo a zavolal som mu. Povedal, že faktúru poslal už 2 krát. Poslal ju teda znova a mne zase nič neprišlo. Tak som mu zavolal, nech mi dá potrebné údaje telefonicky. Zaplatil som a pištolka s kompresorom sú už dávno doma :D
Takže v podstate chyba nebola na jeho strane - niekde uviazla komunikácia, tak som si pomohol telefonicky.
Na stole:B737-800 Travel Service 1/144, Lotus 79 1/20 Hasegawa
Hotovo:AH-64D Apache viewtopic.php?f=6&t=50362 F-117A viewtopic.php?f=6&t=67907 KITT Season 4 viewtopic.php?f=165&t=65647 Mustang GT350R viewtopic.php?f=165&t=73021
Rado1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Hobža » 30 bře 2009, 09:47

kukuric píše:Podle me je jeden z nejlepsich obchodu mpmshop, vsechno skladem, balik vzdy do 3, max.4 dnu doma a klid.

:grin: :grin: :grin: Dobrý fór :grin: :grin: :grin: Objednával jsem u nich 2x zboží skladem a nikdy jsem nic nedostal ani za 3týdny :shock: Dokonce ani zprávu o tom, že to nemají, přestože uvádějí v obchodních podmínkách, že pokud zboží neodešlou do tuším tří dnů, tak dají vědět. Jo dočkal jsem se jediné věci...udělali ze mě debila :mrgreen:
Když jde něco moc hladce, je vždy na obzoru nějaký průser.
Mnoho nul je přesvědčených, že jsou elipsami, po kterých obíhá Zem.
Souhlasně přikyvovat je mnohem pohodlnější a úspěšnější, než se snažit obhájit svůj názor.
Slepému barvy nevysvětlíš...

http://www.owl.cz
http://eshop.owl-czech.eu
http://www.facebook.com/owl.cz
http://www.kpmopava.cz
Petr Hobža

• Odpovědět s citací

Příspěvekod George9 » 30 bře 2009, 10:49

Petr Hobža píše:
kukuric píše:Podle me je jeden z nejlepsich obchodu mpmshop, vsechno skladem, balik vzdy do 3, max.4 dnu doma a klid.

:grin: :grin: :grin: Dobrý fór :grin: :grin: :grin: Objednával jsem u nich 2x zboží skladem a nikdy jsem nic nedostal ani za 3týdny :shock: Dokonce ani zprávu o tom, že to nemají, přestože uvádějí v obchodních podmínkách, že pokud zboží neodešlou do tuším tří dnů, tak dají vědět. Jo dočkal jsem se jediné věci...udělali ze mě debila :mrgreen:

Dobrej fór? To jako že si kukuric vymejšlí?
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
George9

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 438 • Stránka 10 z 30 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30

Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna