Jano Tutko, Ľubiša/Košice
peteru píše:Kratky update k predchozi diskusi - dnes dorazilo zbozi, objednane po zemetreseni v Japonsku. Jedna krabice byla z HW Japan, objednana 14.3., tj posledni den pred uzavrenim shopu. Poslana SAL. Druha krabicka z HLJ, objednavka z 18.3., poslano EMS. Bez problemu a zdrzeni (mozna ta EMS zasilka z HLJ by za normalnich okolnosti dorazila o den-dva drive, nedokazu posoudit), kazdopadne vse bylo doruceno pred 1.4. a o to slo.
172flogger píše:Naopak jsem naštvanej na Hobby Easy. Jak mi naúčtovali to dražší poštovné, už je to přes měsíc a modely nikde. Takže jestli budu navíc ještě platit DPH a nebo budou krabičky pomačkané, napíšu Danielovi nepěkný mail. Protože vsadím se, ře kdyby ty dva modely poslal ve dvou balíčkách, poštovné by bylo menší a ještě bych aspoň jeden levnější už měl doma a bez rizika DPH.
172flogger píše:Ještě mám dotaz. Kde se dá koupit "postal order" poukázka? Potřebuju sehnat poukázku na 3 libry.
fido píše:Včera jsem četl v Mladé frontě článek ,že Česká pošta za zpostředkování vybírání "Kalouskovného"(DPH)
si bude účtovat 180 Kč-máte někdo již praktické zkušenosti?
peteru píše:Panove, nejake prakticke zkusenosti s pristupem celniku k zasilkam mimo EU, hlavne z Japonska po 1.4.? Proslo nekomu neco bez vymereni DPH, i kdyz to bylo pres limit?
peteru píše:Panove, nejake prakticke zkusenosti s pristupem celniku k zasilkam mimo EU, hlavne z Japonska po 1.4.? Proslo nekomu neco bez vymereni DPH, i kdyz to bylo pres limit?
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků