mobba píše:96 dB to už je síla, řek bych, že po nějaké době budeš mít problémy se sluchem.
Nebude, stříkám s větším

mobba píše:96 dB to už je síla, řek bych, že po nějaké době budeš mít problémy se sluchem.
Flyer0180 píše:Kupil som si kompresor AS186. ale presne nerozumiem ako tam funguje to automaticke sa vypinaie. kedy sa kompresor vypne? ved ked striekam pri stalom tlaku 1 Bar tak ide v kuse vyse polhodiny a strasne sa zahrieva. ako to s tym je?nmal by natlacit vzduch do nadoby a vypnut sa, kym tlak neklesne na istu hodnotu?
pavelb píše:To Ondřej Nadrchal: Samozřejmě že AS 186 MÁ automatické vypínání a spínání. AS 189 má stejné auromatické vypínání jako AS186 a navíc má možnost přepnutí na trvalý maximální tlak.
pavelb píše:Tlakový spinač není na nádobě, ale na hlavě kompu. AS189 to má kombinované s přepínačem, viz foto.
Flyer0180 píše:a este by ma zaujimalo, ako spojit pistol a kompresor. lebo dost obtiazne som hladal nejaku tu spojku na to a to spojenie co mam sa mi nevelmi paci. a prepustal niekomu manometer vzduch po celom obvode?
Tak to je urcite vice typu. Ja mam u AS189 prepinac na tom zadnim viku motoru a tlakovy spinac spolu s pojistnakem na tlakove nadrzi. Mozna ze to ze zacatku bouchali bez spinace, protoze kamos ho tam fakt nema a ufukuje to pojistnakem. Zato ma motor s vrtulkou, takze se mu i po nekolika hodinach provozu tak strasne nezahreje.
pavelb píše:Tak to je urcite vice typu. Ja mam u AS189 prepinac na tom zadnim viku motoru a tlakovy spinac spolu s pojistnakem na tlakove nadrzi. Mozna ze to ze zacatku bouchali bez spinace, protoze kamos ho tam fakt nema a ufukuje to pojistnakem. Zato ma motor s vrtulkou, takze se mu i po nekolika hodinach provozu tak strasne nezahreje.
Tak to by mne docela zajímalo, protože než jsem komp koupil, tak jsem si toho dost pozjištoval o AS186 a podobných a jejich výrobcích. Od kterého to je výrobce a kde je koupen? Je možné dát foto?
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků