Rostislav Axmann píše:pánové máte někdo číslo na toho Pana Sysla? krom meilu který asi nefunguje?
Dusan píše:Ahoj,
jen se chci zeptat nebo si spíš potvrdit co si začínám myslet o smartmodelu (že se asi ničeho od nich nedočkám). Objednal sem si tam jednu Fw190 + nějaký lepty a "drobnosti" někdy před měsícem a nic. Žádná reakce ani odpovědi na dotazy. Máte s nimi někdo nějakou zkušenost ?
Dík.
Rostislav Axmann píše:a což takhle napsat panu rotscheinovi o podací číslo balíku, posléze si jej dohledat na cpost.cz a vědět přesně kde co je? hm?
Rostislav Axmann píše:tak to je jiná.. já mám opačnou zkušenost, ono většina lidí je děsně lína, a i když píšu email kde je podací číslo tak napíšou kde to je apod. pak je blbec prodávající apod... a nejlepší jsou ti, kteří si balík ani nevyzvednou a pak tě takhle roztíraj na foru (není to myšleno na tebe- je to obecně)
Wendis5 píše:Tak bych tu chtěl napsat neco o obchody všem jistě dobře známý "rotschein" je to z mého pohledu absolutně nespolehlivý obchod kde maj svoje zákazníky totálně na háku,objednal jsem si v polovině ledna ještě jednu stříkací pistol a pár kravin k tomu ,byl to balík za blbých 2200kč a 7.2.09 mi byl zaslán mejl že byla zakázka expedována,no do dneška nic nemám a na moje pokusy psát mějly,aby mi o tom něco napsali bylo naprosto marný.zboží jsem si před pár dny objednal jinde a dneska mi volali,že byl balík odeslán,no nevim ale na to že má rotschein od datumu expedice 3-4 dny na doručení,jak sám píše v nákupnim řádu,tak jsem asi debil ale koncem března je to přes měsíc,pokud s nima má někdo stejnou zkušenost tak to sem prosím napište.
Wendis
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků