ako tak citam tak som mal sakra stastie s tym HLJckom. aj mne sa podarilo. inak preclievali vam tie EMSky?
PeVl píše:tak excl. shipping cost je zrovna bez poštovného ( není obsaženo v ceně )
metal_boy7 píše:PeVl píše:tak excl. shipping cost je zrovna bez poštovného ( není obsaženo v ceně )
a nevieš koľko sa platí za poštovné?
PeVl píše:metal_boy7 píše:PeVl píše:tak excl. shipping cost je zrovna bez poštovného ( není obsaženo v ceně )
a nevieš koľko sa platí za poštovné?
to je jednoduchý: dopravné stojí podle ceníků rakouské pošty nebo tarifů DPD, tzn.: podle váhy a velikosti balíků. předpokládám, že Ti tu cenu sdělí někde v průběhu potvrzení objednávky ( dělá to řada shopů)
Dobírka je možná jen po Rakousku. Co me ale docela pobavilo je pasáž , kde píší, že pro EU země, které nemají EUR jako oběživo a Švýcarsko se k ceně zboží a poštovnému připočítávají náklady ve výši 14,50 EUR na bankovní poplatky. Což tedy nechápu, protože z účtu dáš normálně příkaz v EUR. Nikdy jsem to neviděl u žádný firmy a to nakupuji leckde. Kartu ani Paypal jsem neviděl, že by nabízeli. Nicméně hloupý dotaz na shop by měl řešit vše si myslím.
turbo32 píše:a ty by si niekomu nieco poslal skor ako by ti to zaplatil? to by asi rychlo krachli
metal_boy7 píše:turbo32 píše:a ty by si niekomu nieco poslal skor ako by ti to zaplatil? to by asi rychlo krachli
dnes nemám svoj den
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: hansmorjan a 1 návštěvník