°llllll°
I am the end of the world...
I am the end of the world...
Madish píše:Možná to bude znít šíleně (mad), ale není mi jasné, kde se v kompresoru bere vzduch?
Zjednodušeně, zapojím kompík, zapnu, vyfoukne to vzduch, ale vzduch se po nějaké době vyprázdní, kde se tam znova objeví? (sedím u toho dnem a nocí, ale nic nevidím, to bude asi tím, že dobře vím, že vzduch je průhledný
Lemures píše:Zdravím, kúpil som spomínaný kompresor AS186. Mám s ním pár problémov, tak prosím o radu:
1. Spojenie medzi regulátorom tlaku a kompresorom vôbec netesní (tesní ale až po úplnom dotiahnutí, pri ktorom regulátor nie je vo vertikálnej polohe ako má byť ) Viď obrázok - tesnil som celofánovou páskou, ale aj tak to prepúšťa.
2. Tak trochu som nepochopil ako funguje auto stop. Je to tak, že keď sa naplní celá nádrž (3 litre), tak sa vypne a čaká kým sa vyprázdni? Pretože mne už sa raz vypol ale zapol sa skoro hneď. (Alebo sa zapne tak aby sa udržal stanovený tlak?)
3. Je normálne, že sa kompresor dosť zahrieva?
Madish píše:Hansi píše:Počuj, mal by si prestať s tým fetom ...
Myslel jsem si totiž, že modelařina bude moje droga, ale šlápl jsem vedle...
redliner píše:Madish: by si mohol vediet ze kompresor ten vzduch vyraba, nikde sa neberie prave tam vznika, je tam motor ktory ked bezi tak normalne vyraba vzduch
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků