Tak tu je foto mojej vitríny. Je vyrobená na mieru na ťahače v rozmeroch V165 Š115 H38 a cena pred asi 10 rokmi bola 8000,- Skk. Plánujem ju však predať, už som to tu v inom príspevku spomínal, nakoľko je "full" a doma mám ešte asi 15 nezlepených modelov akurát že predpokladaná cena novej je okolo 550,- Eur tak zatiaľ sporím eurokorunky . Dole som ešte umiestnil ešte pre inšpiráciu fotky poličiek na figúrky nakoľko popri modelárení som vášnivým zberateľom figuriek Star Wars, cca 350ks. Jedna vyšla na 80,- Eur, tiež robené na mieru.
Ja som si dal pred nedavnom urobit vitrinu na mieru. Dopredu som namontoval LED pasy a vyzera to uplne namakane!! Cele to ale cca 450,- eciek. Je to teraz skvost obyvacky
Chtěl bych trochu oživit tohle téma a obrátit se s otázkou na vitríny. Momentálně už nemám kam modely dávat a řeším problém, kde a jakou vitrínu si pořídit. Jde mi hlavně o to, aby měla skleněné police a dveře, určená převážně pro čtvrtky (takže tak 400 hloubka) a nebo pro dvaasedmy bombardérů. Proto, kdyby měl někdo nějaký námět nebo viděl podobnou někde v katalogu, byl bych moc vděčný! Pokud se nic nenajde, budu muset zvolit cestu "na míru". Díky
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Díky za odkaz, tento už mám detailně prostudovaný, ale hledám ještě něco jiného.
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Díky za odkaz , ale jsou tam ještě pořád moc vysoké ceny...
Přidám svoji vitrínu. Vyráběl jsem si ji sám. Nechal nařezat desky, udělat drážku koupit plastové pojezdy dvě skla a zářivku a je to cca 1500,-Kč časem přidám ještě skleněnou polici na další patro.
No jsou to opravdu dost vysoké ceny,ale největší položkou je právě to sklo.Taky uvažuji o nové vytríně,ale asi ji vyrobím sám a police budu doplňovat postupně.
Ja som mal dlho nejakú vitrínku z Aska?! či odkiaľ ale bál som sa okolo nej prejsť aby nespadla A potom sa ku mne čírou náhodou dostala táto s rozmermi cca 140x100x50 aj s osvetlením, a rovno dva kusy...tak snáď mám na niekoľko rokov pokoj
Pokud jde o příznivé ceny, doporučuji sledovat aukro (http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0 ... tr%C3%ADna). Já jsem tam koupil krásnou velkou zrenovovanou almaru s funkčním zámkem od prodejce karelstej, která byla prosklením kazet ve dveřích předělána na vitrínu. Stála mě malinko přes 2000 i s dopravou a vše proběhlo naprosto v pohodě. Zatím mám modely na dvou policích, ale časem plánuji nechat si nařezat skleněné a zabudovat osvětlení.
zkus si nechat říznout lamino, navrtat panty nebo tam přidělej kolejnici na sklo. Řízni si u sklenáře sklo. Máš to na míru a přesně tak, jak si přeješ. Pokud teda nechceš celodřevěnou, celoskleněnou vitrínu.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl