Duwurf píše:Vie mi tu niekto povedat aku farbu zobrat na wash komplet cierneho modelu. V mojom pripade je to sci-fi model, ale myslim ze pre napr SR-71 by platilo to iste. Dik za radu.
sashator píše: Několik modelářů zde píší, že na toto jsou nejlepší laky Gunze- akorát jsem se díval, že všechny se dodávají pouze ve spreji, Gunze nedělá laky pro airbrush pistole? Nemůžu si pomoct, ale ve spreji mi to nepřijde jako ideální řešení.
maras píše:cus chci se zeptat jsou dobre olejove barvy koh i nor? diky moc
maras píše:jsem prave zacatecnik a mam 15 let tak nemam moc penez..... snad to s nimi pude uvidim :ú inak diky moc
Martin Glogar píše:Přesně jak píše Jirka, horší zkušenosti než s Kooh-I-Noor mám už jen s Umtonkami ... fakt to nemá cenu kupovat, stejně bys za krátkou dobu kupoval něco lepšího. Ten rozpadající se pigment je opruz a praktick se tomu nevyhneš.
Velice výhodný poměr ceny výkonu mají právě ony zmiňované 502Abteilung, kup si je rovnou a budeš spokojený. Dneska už je seženeš na každém druhém e-shopu nebo u prodejců na soutěžích ... k tomu červené MiG Thinner for washes a máš vystaráno, s touhle sestavou se dělá fakt parádně.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků