Chci se zeptat jakou pistoli koupit pro modeláře kterej udělá za rok 4 modely.Viděl jsem i jen na stříkání ploch za 800 ale nevím čím to poháňet atd.
P.S. už 7 let dělém štětec a je to děs zvlášť u členitějšího povrchu
na tohle tema toho tady bylo spoustu, zkus procist forum, nekde to najdes. ja si dnes objednal triplexu, delal sem stetcem pres 10 let ale uz to chce zmenu za tech 800kc to bude asi naka fixirka, tu mam taky ale ta je spis na velky plosny natery.
to jestli delas 4 nebo 1 model rocne nema na vyber pistole zaden vliv. Zalezi jakou kvalitu ocekavas. Zda nepriklad bude vetsina modelu v jednobarevne kamuflazi pak nema cenu investovat do nejake super pistole, ale pokud uz budes muset nekdy udelat hady nebo dvoubarevnou kamuflaz s difuznimi prechody pak bych se poohledl po necem lepsim.
Druhe kriterium je kolik do toho chces investovat.
Ja pouzivam uz leta Hansu 281 a jsem s ni spokojen. Tim samozrejme nechci rict ze ostatni pistole nejsou dobre. Vice mene kazda znackova dvojcinna pistole s tryskou 0,2mm ti udela dobrou sluzbu.
K pohonu samozrejme potrebujes kompresor, bud si porid nejaky profi od nejake firmy nebo svepomoci vyrob z lednickoveho kompresoru, myslim ze na toto tema je tady na foru a nymburku dost odpovedi.
Samozrejme jsou lidi co pouzivaji ruzne stlacene vzduchy ve flaskach a tak, taky jedna z cest. Ja jsem slysel i o cloveku, ktery ma doma nafouklou pneumatiku a tu pouziva jako zdroj vzduchu.