TomášR píše:eiben: jestli to byla reakce na mne, psal jsem, že mi spadla jen samotná tryska, samo, že ne celá pistole. Nenapadlo by mne, že je to až tak měkké.
samotna tryska vazi vazi 3 gramytak jak se mohla zpizdit?
TomášR píše:eiben: jestli to byla reakce na mne, psal jsem, že mi spadla jen samotná tryska, samo, že ne celá pistole. Nenapadlo by mne, že je to až tak měkké.
Krejza píše:Kdo si budete chtít prohlédnout všechno jejich propagační info a více, zde Harder&Steenbeck Youtube. Za poslední rok dva se věnují tomuto způsobu propagace. Můj předpoklad je, že za tím stojí Warrick.
Ve zkratce:
Ultra a Evo 2024 mají trysky a hlavy 0,28 a 0,45. Dle jejich vyjádření je 0,28 lepší na detaily než 0,2 a někde na úrovni 0,15. 0,45 potom někde na úrovni 0,2. Nemůžu potvrdit, nemám je.
Infinity 2024 má titanové trysky 0,25 a 0,44. Rozdíl oproti předchozím je ve tvaru, kdy tyto mají 4 výřezy pro lepší proudění vzduchu. Díky tomu musí mít vlastní hlavu.
Jak je to s jehlami moc nesdělili. Pouze to, že lze použít stávající odpovídající velikost mezi sebou - 0,2 by tedy měla fungovat v 0,28 i 0,25 apod.
Kombinovat lze všechno mezi jednotlivými typy pistolí i mezi generacemi. Jediná podmínka je v případě trysky a hlavy Infinity 2024 - tyto musí být použity společně, ale klidně v Evu nebo Ultře.
Za sebe mohu říci, že největší bolestí pre2024 byla spoušť a její mírný vakl. Tu se jim podařilo spravit a spošť z Eva 2024 funguje skvěle. Dalším detailem je šroub na utažení jehly - je prodloužený s náběhem, takže je mnohem jednodušší trefit jehlu přesně do trysky - nemělo by být možno ji trefit jinam v pistoli.
Teď akorát čekám, až Infinity 2024 vyexpedují. Mělo by to být každým dnem.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků