Vasek píše:Celnici nic neodchytej, z Aliexpresu a z Ebaye uz je ve vsem zapocitana nase DPH mam pocit ze do 150 EUR ceny.
Moj syn ma na to iny nazor a aj skusenosti.Plati to len do urcitej vysky sumy.U vas v CR je to mozno ine.

Vasek píše:Celnici nic neodchytej, z Aliexpresu a z Ebaye uz je ve vsem zapocitana nase DPH mam pocit ze do 150 EUR ceny.
Jozeff66 píše:Vasek píše:Celnici nic neodchytej, z Aliexpresu a z Ebaye uz je ve vsem zapocitana nase DPH mam pocit ze do 150 EUR ceny.
Moj syn ma na to iny nazor a aj skusenosti.Plati to len do urcitej vysky sumy.U vas v CR je to mozno ine.
markII píše:Jen prosba, jaký je reálný průměr toho Lmodelu (myšleno tělesa řezačky). Zajímá mne jestli ten centrovač od Lmodelu by se dal použít na tu kovovou DSPIAE, kterou už léta vlastním a stran které už tu bylo relativně rozsáhlé téma viewtopic.php?f=19&t=112267. Děkuji za info.
markII píše:Bobson píše:Průměr řezačky od Lmodelu (tělesa) je cca 84,83 mm (DSPIAE jsem změřil na 88,12 mm). Při přiložení centrovače od Lmodelu k řezačce DSPIAE vznikne mezi tělem řezačky a centrovačem drobná, cca 0,5 mm široká škvíra. Mám to vyfocené, ale nemůžu to sem vložit kvůli příliš velké velikosti souboru (fotky).
Edit: Tak nakonec se mi to sem podařilo nahrát (po jistých úpravách v PC). Bylo to foceno trošku z úhlu, aby ta škvírka byla na fotce patrná.
Děkuji za zcela vyčerpávající informace. Bohužel se mi rozletěl ten stavěcí mechanizmus na řezací nůž, tak že musím něco vymyslet abych to zprovoznil, tím pádem centrovací přípravek těď počká. Každopádně BOBSON děkuji
Cruelsword píše:Dnes jsem si vyzvedl Lmodel, verzi 3.
Zpracování parádní, je k tomu i šest nožů a hledač středů, za mě to nemá chybu. Vyzkouším dnes večer, doufám.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků