veronika1804 píše:Ahojte po hodine lustrovania na tejto stranke v tychto pozdnych hodinach už nevládzem hladat.Mám problem že chcela by som priatelovi kupit na narodky model nejakej lode a pacia sa mu take ako napr. HMS victory revell.Kukala som aj na stranky ktore ste doporučili ale ja sa citim jak totalny debilNErozumiem tím mierkam co znamenaju?Preco su vecsie lacnejsie ako mensie? Poradte mi prosím ako totalnemu začiatočníkovi alebo ma nasmerujte niekam alebo k niekomu
Budem velmi VDACNA !
veronika1804 píše:Asi blbá otázka ale prečo by niekto chcel maly model? Vsak to sa musí tažko skladať !?
Ondras71 píše:Zdravím. Vyrozuměl jsem, že loď plastikovou. HMS Victory je hezká loď, ale pro začátečníka v plachetnicích tak náročná (hlavně plachtoví), že by ho mohla během stavby "přestat bavit" a odradit od lodí celkově.Na fórech je takových stavitelů spousty..
Mysli na to, že je to stavba třeba i na několik let...
![]()
![]()
Radil bych Ti, najít nějakou menší a méně náročnou loď, například Bounty nebo Mayflower, až ho to chytne může jít na náročnější.
Udělej si představu tady, potom to můžeš koupit i u vás v SR. http://www.radekshipmodels.cz/cz/katalo ... slusenstvi
Držím palec k překvapení a příteli ke stavbě
veronika1804 píše: DAkujem krásne za odkaz už som tam aj písala aj mi odpovedali takže velká vdaka![]()
Zpět na Plachetnice (Sailboats) Diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků