Chtel bych se optat jestli nevite kde sehnat lavicky na Titanic na 1m dlouhou lod nejlepe sestavene dekuji predem za rady anebo koupim od nekoho fotolepty ze stavebnice od Academy 1/400 jestli nekdo nepouzil a zustali mu dekuji
Zdravim modelare už druhy mesic cekam na zbozi od dodavatele viz odkaz vis a prvne komunikace super a tet mrtvy brouk sliby po telefonu a ja ze stavbou titaniku stojim nevite kde sehnat lepty oken a lavicek. Za kazdou radu dekuji
Nezoufej a ještě chvilku vydrž.Se shopem Plastic-hobby mam jen tu nejlepší zkušenost Ono to někdy trvá a objednávat u výrobce jen kvůli jednomu setu se fakt nedá. Nic proti nikomu,ale kdo chvátá,může objednávat sám,zahraniční shopů je dost,a i na Ebay se něco najde.Jinak ti moc držím palce a ať se stavba daří.
Já taky čekala o něco déle na set leptů GMM ke QM2 a vyplatilo se to. Rovněž spokojenost s plastic-hobby.com Budu od nich objednávat další doplňky, chystám se na nové projekty.
Me se nejedna o to ze cekam ale 20.10. mi psali ze lepty jsou na ceste do tydne je budu mit a je konec listopadu a nic 2x jsem s nemi mluvil po telefonu bylo mi slibeno ze mi odpovi a nic ani pisemne ani telefonicky to me moc mrzi ze jsem tet v nejistote jestli se ma dal cekat nebo zhanet jinde a nikde jsem nic zleho nepsal jen se mi jedna o princip myslim si ze odpoved typu nezlobte se dodani se spozdi nebo bohuzel lepty nejsou momentalne k mani by mi stacila a ne ze uz jsem jim cca psal mail 5x a x volal a nic ji ak verim ze dodavaji skvele zbozi
Bohužiaľ vidím, že podobným spôsobom "nelakujú" len mňa. V mojom prípade sa scenár: už to máme na sklade, ešte zopár formalít, deje už od júna/června (pôvodne mal byť tovar dodaný na Model Brne). Neviem čo sa v tejto firme porobilo, ale tak ako som bol predtým nadmieru spokojný, tak už teraz mi je z toho smutno, že sa zopsuli. Je to škoda.
P.S. pôvodne som o tom nechcel ani písať, ale ak je takýchto zákazníkov viac, to už je dôvod na zverejnenie. A tak ako píše autor tohoto vlákna, najviac na**re to klamanie. P.S. 2 a že táto firma má problém s komunikáciou, potvrdzuje aj príspevok v ich vlákne (dnes som si ho všimol a je len náhoda, že je od klubového kolegu)
Omlouvám se všem za problémy vzniklé s pozdní dodávkou zboží. Hlavně u lodiček mě to dost vadí, protože je to víceméně"moje dítě " u tohoto shopu. Situace je , ale taková, že nás lodičkářů není moc, proto někdy musíme čekat až se sejde více objednávek k tomu, kterému výrobci, někdy na malé objednávky vůbec neodpoví, někdy by poslali i jednen kus,ale tady by zase byla vysoká marže a zboží by tak bylo velice drahé.Někdy nám příjde zase jen polovina zboží , které jsme objednali, někdy dokonce i zaplatili. Zkusíme něco vymyslet.
Tak abych nebyl bran za krutaka ktery si jen stezuje tak uz se mi z obchodu ozvali ze se omlouvaji ze firma za velikou louzi nejak nespolupracuje coz mi stacilo a jsem clovek normalni a pochopil jsem ze problem vznikl jinde skoda ze se nedalo vedet drive nepsal bych tady. A co se tyce asi majitele firmy tak se omluvil a nabidl mi kompenzaci za cekani takovou ze mi da lepsi cenu za zbozi co pozaduji. Ale to by bylo odeme sobecke kdybych tohle prijal jsme modelari a ne udeme se vykoristovat vazim si vrele nabidky ale rad zaplatim plnou cenu za zbozi . Timto bych chtel navazat na predchozi odpovedi a potvrdit ze obchod je seriozni a dokazi se vzit do role sprostredkovatele kteremu nezbyva kdyz je mezi mlynskyma kolama nic jineho nez slibovat protoze nic jineho delat nejde kdyz vyrobce vas vysplouchne. Nechtel jsem v predchozich odpovedich pospinit obchod a jestli to nekterym tak pripada omlouvam se jen jsem potreboval vyresit problem ikdyz to je malickost
ma nekdo zkusenosti obchodovani Ebay jsem z toho lama kdyby nekdo byl ochoten potrebuji koupit lepty ale nedari se mi to ze bych nekoho pozadal at mi je zakoupi posle na mou adresu obratem bych poslal penize dotycnemu na ucet predem dekuji
Tak lavičky i okna dorazili a spokojenest. Jalikoz jsem dnes v praci tak jsem se vrhl na lepeni oken ale zahy jsem zjistil že nemám lepidlo tak jak jsem rychle začal tak i jsem rychle skončil