zdravím všechny lodičkáře. Ježíšek mi naježil Admirala Graf Spee 1:350 limitku od Academy. Sice stavím bojovku a letadla, ale tohle je příjemný zpestření. Model má i plechy, ale v nich chybí úplně podlahy nástaveb. To, co je v plastu, vypadá jako pochozí plechy na bojovku, (takové ty cik-cak prolisy v plechu ve formě čoček. Bohužel podle mě jsou úplně mimo měřítko, pasovaly by tak na techniku 1:48. Takže se chci zeptat, z čeho vlastně byly podlahy na těch různých "balkónech-nebo ochozech"- nevím, jak to nazvat), co se nacházejí kolem můstku. Nebyly tam náhodou třeba dřevěné rošty kvůli vodě nebo námraze ? A jestliže ty podlahy byly z protiskluzovýho plechu, dělá ho někdo v rozumným měřítku, aby se to aspoň trochu podobalo? Dál- podlaha hlavní paluby je dřevěná- víte někdo ,co to bylo za druh dřeva, a jestli byl povrchově upraven- moření, lakování nebo nátěr.Na AGS jsem si sehnal docela dost fotek, i publikaci, ale fotky těhle částí tam samozřejmě nemám, takže za každou radu budu vděčnej. Dík předem
"Konkurenci nesleduji,konkurencí pohrdám"- Jaroslav "Tango" Pilsen kit 2010 Petr Mazánek Světlá p. Ještědem