To sem prostě nešlo nedat :
http://geewa.aukro.cz/show_item.php?ite ... 35#gallery ,cena lidová, doslova husarský kousek

Ahoj Lidi dnes tu pro vás mám :
Máte pouze jednu šanci žádný jiný již nebude .
: Titanic 1:380 72cm dlouhý model :
Při zakoupení za cenu kup teď vám dám napáječ do zásuvky plus napájecí kabel v libovolné délce zdarma. .
Model není koupený u nás ale v zahraničí model má všechny možné detaily .
Model mě stál necelé 2000kč - barvy jsme musel kupoval několikrát díky velikosti modelu celkově asi za 600kč - Dále nechal jsem si udělat na zakázku osvětlení páskové neony které mají stejnou barvu jako žárovky v roce 1912 ty mě stály zhruba 900kč - Dále věci jako štětce ředidla mini vrtačka na okénka atd atd .. bylo toho opravdu dost . Dalo mi to skoro dva měsíce práce.
Podle originálního fota z roku 1912 jsem udělal lana a nabarvil komíny a stroje na přídi a na zádi .
Dále model jak jsem již řekl je osvícený spec. Led Neony na 12V .
Dovnitř modelu byla dána hliníková folie pro lepší rozložení a odraz světla díky tomu je osvícení rovnoměrné a celkově je to ( Doslova užasné každy kdo u mě byl řekl že je to doslova husarský kousek )
Na model bylo naneseno více vrstev barev celkově je model sladěnější světlo neprosvicuje plasty a hlavně barvy jsou udělány naprosto rovně nikde nenajdete přetahy a podobné hrůzy.
Vše jako polepky barvy atd. jsou udělané dle reálné předlohy chtěl jsem aby byl co možná nejreálnější proto jsou spr .. uložené vlaječky lana atd .. dokonce v orig. manuálu je to dáno špatně právě proto jsem celý model dělal dle orig . fotky takže model je i na malou vzdálenost doslova perfektní .
Když to sečtu vše tak model mě vyšel celkově cca na min. 4000kč
Prodávám jen s malou cenou + a ano zodpovím vám otázku kterou si určitě pokládáte ( když je perfektní proč ho prodávám ? )
Vždy jsme chtěl dokonalý a co největší model a povedlo se mi sehnat z USA model 1:200 Ten je opravdu již hodně velký a splňuje moje nároky proto tento prodávám . Místo na dva nemám

Všem přeji maximálně pohodlnou Aukci . Na celkové ceně při rychlém odběru je možné se domluvit .
Upozornuji že není možné odeslat na dobírku to prostě nelze to by se model celý rozpadal možné je pouze osobní předání .
Na Praze 10.
Michal Svoboda
brianmike2