Hmmm otázka spíš je,zda to neskončí jako Abrams....kdyby jsi se s ním aspoň mužně popral misto toho skončení....něřeknu ,kdyby to byla nějaká šuntská stavebnice kdy lipovej špalík je na vyšší urovni...
Nemyslím že by to s Gatem mělo dopadnout hůř - kromě toho že je to obr a marně dumám nad tím kde ho budu stavět má přece jen pár předností jako je absence pásů a podle mne blbuvzornou konstrukci(hlavní část tlakového trupu-příď-záď +paluby a věž-). Určitě by měla jít do sebe lépe než U-boot VIIC. Pokud ho však zvrtám můžu s modelařinou definitivně praštit - defYnYtÝvně ! Netušíte někdo na co ty jsou ty kulatý dekly na nástavbě ? Něco mi říká že to jsou otvory pro nakládání torpil.
Začal jsem pomalu ale jistě přípravné práce na US NAVY GATO Class Submarine. Nainstaloval jistící kolíky, zkusil jen tak zkusmo zacvaknout dohromady a je to téměř klik klak. Vše pasuje tak jak má. Potřebuji jen poradit čím ty obrovské kusy lepit ale vypadá to na bezporblémovou a docela příjemnou stavbu - až na tu délku, opravdu jsem nenašel doma jediný stůl (včetně počítačového) kam by se ponorka vešla celá-je to takový Prokrustes - taky na každou stranu něco přečnívá. A to prosím někteří američtí modeláři mají doma i tři kousky, jak vyplývá z diskuzí na zahraničních fórech !
Ono je to s gatem trochu složitější. Jak to vypadá tak ten plast pracuje a musí se pro slepení použít speciální klipsny. Na stránkách revell.com je dokonce návod jak to spasovat dohromady - bohužel kde vzít ony klipsny o tom se tam vůbec nepíše...
Tak se podívej na ty stránky. Kdyby to bylo OK tak asi revell nebude vydávat service update No, v Americe je možné všechno, třeba je někdo za ten trup zažaloval...
Thude chcem sa spýtať prečo si v sekcii Rozestavěno->Ostatní nezaložíš tému USS GATO ??? Na tomo fóre to chodí tak že progres stavby nejakého modelu patrí do sekcie Rozestavěno.
Normálne si tam založ tému a hoď fotky zo stavby, tam ti ostatní poradia ako ďalej. Prečo nedodržuješ pravidlá fóra?
HO*NO KLIPSNY... stačí izolepa, popřípadně nějaké svěrky samodoma, já například pokroucený trupy z tuhýho plastu zatěžuju tak, že to frknu třeba pod tiskárnu, nebo podobně...
osobně proti Tobě nic nemám, ale to už je moc, ne???
když se nevymlouváš na složitost, tak začneš s nějakejma klipsnama kdybys byl nějakej malej kluk, tak neřeknu, ale evidentně Ti je minimálně 25+/- tak zkus přemejšlet, já lepím od 5ti let, "pořádně" dokončený modely dělám tak od 10ti let, je mě 23 všechno sem se musel naučit, na všechno sem musel přijít, na kroužky sem nechodil...
sakra už začni L E P I T, to je snad na modelu to nejjednodušší, a pokud fakt nevíš jak na to, tak si projdi celý mf, je tady fakt V Š E C H N O
ku*va drát už na to prdím, už je to fakt dost na palici...