perlufanda píše:Díky chlapy, beru na vědomí...Prohlédl jsem mezitím galerii a nějaké modely 1:400 od Helleru(Scharnhost a Graf Spee) jsem našel a okem laika celkem v pohodě..V diskusi jsou tam udávány i nějaký odkazy na lepty a pracovní postup, samozřejmě i se zmiňuje něcoo tmelení...Díky omezenému rozpočtu hraničící s chudobou a prozatím mojich neznámých skillech se budu držet Hellera...V každým případě jsou v galerii zajímavé postupy a snad to klapne....Ale furt platí, že zkusím vyždímat moje best of z krabičkové Viktory a investovat do leptů na Bismarcka budu časem až ....a to se uvidí, jak mě to pude...Mimochodem, tyhle stránky jsou fajnové a celkem musím uznat, že dost modelů hraničí s uměním(umělá voda, papírová Viktory atd.)...Díky galerii jsem už viděl celkem drsné rozdílů lodí bez leptů/s leptem, od štamgastů/začínajících, krása....Svůj dotaz zatím končím a určitě se ozvu po svatbě, až začnu, díky.....P.S. Ten Bismarck od Hellera se od Revella liší čím?....Nedosedající díly(tmelení) a podobně? Je to tak hrozný?
Ak budeš stavať toho Hellera 1:400 tak napíš Jančimu75 on má s nimi veľké skúsenosti a rád poradí. Myslím že v zbierke má 4-5 Hellerov.
Rozostavané: HMS Dreadnought
F6F Hellcat
F6F Hellcat