Tomáš Pavlík.Člen KPM Kadaň
chinaman píše:VojtaH píše:Jen upřesním - nejde o bitevní loď, ale křižník a přesný název byl "Kňaz Potěmkin Tavričeskij", toto bych asi nepřekládal.
Musím ta opravit.Ona bola bitevná,presnejšie pred-drednaught,len v období 1.sv.v. bola už preklasifikovaná na krížnik,kvôli zastaralosti na bitevné úlohy.A meno by som prekladal práve kvôli tomu lebo ten "knaz" v názve je v ruštine Knieža.Gripen cz píše:No fotky vílisků asi ne jelikož jedu prič,a od jaký firmy ho máš obědnanýho?Jelikož já mám asi 10 až 15 led starou stavebnici takže asi se tý tví nebude moct podobat.No zatim mužu říct že u trupu sem musel tmelit a je tam pár propadlin ale celkem nic závažnýho.
Výlisky budú určite tie isté,boli len jedne,ktoré postupne putovali od Helleru až po terajší Maquete.
chinaman píše:Mne tá Aurora došla došla pred pár dnami,no bude to riadne sado -maso.A to ju chcem ešte prestavat na podobu z Cušimskej bitky.
chinaman píše:Tú adresu poznám.Výborne fotky.Ja mám z ruských zatial doma Auroru a objednané Potemkin,Varjag,Suvorov a v 700-ke Dmitrij Donskoj,Alexander III,Imperatrica Maria,Bajan,Alexander II a Gromoboi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků