Tak ďalšia dokončená ponorka. Bol to taký veľký experiment, napríklad patina celého ponoru... nafarbené podstavce... no. Nie som moc nadšený. Je mi moc ľúto, že som ju unáhlil kvôli PZ a dokončoval ju bez chuti deň pred akciou a celý vršok som tým pádom odflákol... ale už sa tak stalo.
Kursk som sa rozhodol patinovať omnoho jemnejšie.
Takže, ako by povedal Miky Hryc: tu máce, naľejce, vypijce
ještě se začni cpát do techniky 72 a dostaneš !! máš to parádní taky mě furt nějaká ta ponorka láká po zkouškovém snad nějakou koupím ale nevím jakou furt (něco malého tak 1/700 boss přemýšlím)
Ste príliš milí páni. Som veľmi rád, že sa vám to páči, ale na svojom názore trvám... proste som s tým nespokojný, ale pritom som mal na lepší výsledok.
Už mám vymyslené farbenie Kursku, ten už bude decentnejší a určite si dám na ňom viac záležať, bude to predovšetkým patina pištoľou
určitě pomůže vyhrát si detaily a doplněním... sposty malých blbostí Kursk v 1/350 budu stavět znova a to i s odkrytými šachtami.... dto mě čeká znova November a Hotel
Zbyňku, tak to sme na tom podobne.....ja mám tiež ešte jedného Kurska....z ktorého bude vlastne sesterský Omsk a tiež chcem otvárať raketové šachty, teda aspoň pár.