Vrelá vďaka, veľmi ma vaše pozitívne reakcie tešia....vie to dodať chuť do ďalších stavieb
travis: Áno Omsk je sesterská, stále v aktívnej službe používaná, loď Kurska K-141. Ďalšie lode sú Tomsk (aktívna), Viljučinsk (vyradená), Oriol (aktívna), Smolensk (vyradená), Voronež (aktívna), Krasnodar (vyradená), Čeľjabinsk (v rezerve) a Irkutsk (v rezerve). Ponorky Volgograd, Barnaul začali stavať, ale z dôvodu nedostatku financí po rozpade SSSR ich stavbu stopli. Belgorod je roky stále v štádiu rozpracovanosti a nik netuší, či sa dokončí.
Dle mého názoru je to tvoje nejhezčí ponorka. Líbí se mi detaily. Obtisky jsi si tisk sám?
Ve stavbě : CVA19 Hancock - SCB 125 (Hasegawa), DD 797 USS Cushing (Tamyia), USS Independence (Dragon),IJN Ryujo (Fujimy),USS Maine (Combrig), USS Essex (Trump.),USS Missourry(Trump.) V přípravě : USS Texas (Samek),USS Lexington(Trumpeter) Hotovo:IJN Kiso,USS Indianapolis,HMS Hood,USS Vesuvius, IJN Ch13, USS Atlanta,USS South Dakota,USS Slater,I-400, pár ubotů,Masaryk
tomot: skrutku na Paltusovi som moc neriešil, kukni pár príspevkov nižšie, bola to víkendovka. Mám doma ešte jednu a tam sa skrutke úspešne vyhnem, bo z nej chcem robiť Alrosu s vodometným pohonom.
Hill: No človek sa každým modelom posúva ďalej, tak to proste je. I keď ja som spokojný i s predošlými výtvormi. Veľa urobia tvary, veľkosť, farby a množstvo detailov. Tento model je celkom dosť veľký a detailný (v porovnaní trebars s Maquette), navyše nadhladinová časť je čierna, či skôr čiernohnedá a táto sa oveľa lepšie tieňuje pištoľou ako trebars červená či svetlošedá. Dekaly sú priamo zo stavebnice, okrem znaku na čele veže, ten som požičal z waterline modelu Anteja od Tamiye.