Tak ještě nějaká ta kresbička .
Nemohl by mi někdo doporučit nějaké dobré sekundové lepidlo na dřevo? Je obyč sekunďák v pohodě nebo to chce něco lepšího? Já mám jenom epoxidové, které tvrdne 3 dny. Na plaňkování nic moc . Dík.
Vzhledem ze je to drevo, delal bych to taky kombinaci Kanagon a Herkules. Rozhodne pro lepeni dreva doporucuji Herkules, ale schne dele ... Na fterinak bych se tralala ... Hodne se vpiji a pak nelepi ...
Jedine prelakovat a pak lakovane drevo lepit ... Ale to asi az na detaily ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Na dřevo bych doporučil též Kanagon a jakékilv disperzní lepidlo (Herkules ..)
U toho disperzního lepidla by bylo vhodné provést tzv. dvojí lepení,
to znamená natřít obě styčné plochy dát k sobě a rozdělit potom nechat zaschnout a znovu natřít a slepit.
Zkušenosti ze stavění funkčních modleů
Tak díky, zkusim ten kanagon. Mýval jsem nějakej sekunďák a ten byl super, lepil během okamžiku a výborně to drželo. Bohužel už nevim, jak se to jmenovalo ani kdo to vyráběl . Stejně ještě chvili budu potřebovat tak nanejvejš pilku a smirgl
Dneska jsem dořezal všechna žebra. Ještě je musim obrousit a nalepit.
Dotaz:
Na internetu http://modelylodi.cz/uvodni-ramec.htm jsem se dočetl, že je lepší žebra uvnitř taky vyříznout. Tak jsem se do toho pustil i když ani nevim v čem je to lepší (jestli vubec je) . Nemáte někdo tušení proč je to lepší?
adam píše:ja mam hustej vterinak z bauhausu-v takovy modry tube(nazev nevim) neco dreva sem s nim lepil a je to super !!!!!
Ja sem koupil taky vterinak misto kanagonu. Je teda taky v modry tube, ale je to gel,takze se nevpiji a skvele a ihned lepi. Jsem uplne nadsenej . Jmenuje se to locklite nebo tak nejak od Henkel. Výborné.