Ahoj, zdravím všechny,
před pár dny jsem narazil na tohle forum a nestačím se divit, jak úžasně zpracované modely lodí se tu dají najít. Doteď jsem se všechno učil tím, že jsem to zkoušel a přicházel si na to sám, za těch pár dní co jsem to tu pročítal jsem našel tolik tipů a inspirace, že jsem se rozhodl se sem přihlásit a trochu se taky podělit o svojí tvorbu. Dřív jsem dělal hlavně plastikové modely, ale před pár lety jsem si zkusil první dřevěnou novostavbu Pinty a našel jsem to co mě baví nejvíc a to práci se dřevem. Po 7 letech od narození prvního potomka děti odrostly a já jsem se konečně zase mohl vrátit k modelařině .Vyhrabal jsem starou stavebnici od pana Duška, co jsem si kupoval asi před 8 lety. Je to ještě stavebnice ze smrku, za ta léta se pěkně vlivem teplot zprohýbala, takže jsem měl co dělat jen se srovnáním a sesazením žeber na kýl. Jelikož mám za sebou už měsíc a půl práce po večerech, tak přidávám několik fotek z průběžné stavby - foceno mobilem, takže kvalita není úplně nejlepší. Budu rád, když mi k tomu dáte klidně nějakou radu nebo výtku, abych se mohl zdokonalit, protože bych si jako další model chtěl troufnout na něco podstatně většího.