Děkuji přátelé za komentáře! Teď jsem rád, že jsem nešel do nějaké stavebnice, tohle je větší adrenalin....vypadá to, že podle těch plánů půjde Pandora postavit. Budu pokračovat v plaňkování, teď už to bude horší, protože bude potřeba plaňky začít zbrušovat .....
Kajuty jsem nechal bez žeber, a plánuju že určitě do nich bude vidět, ve hvězdách zatím je, jak budou vybaveny a jestli budou osvětleny. Do osvětlení se mi zatím moc nechce.
Děkuji moc za cenné informace. Je to teda věda, postavit model podle určitého stylu. Vzhledem k tomu, že bych na lodi opět chtěl mít plachty v podobném provedení jako na RC, budu se muset ještě zamyslet, jestli se teda nepokusim spíše o realistický model.....
Není to tak strašné, pokud budete chtít dodržet čistý georgiánský styl, stačí se inspirovat verzí A nebo B, podle toho, zda se rozhodnete udělat malované boky. Protože neděláte model pro námořní muzeum, nemusíte se modelářskými konvencemi řídit tak striktně - plachty můžete dát klidně i na stylizovaný georgiánský model, pokud se Vám to tak líbí.
Stejně tak paluby - pokud se Vám nechce pouštět do realistického ale obtížného provedení zakřivených palubních desek a hákování na přídi a zádi, uděláte si zjednodušenou rovnou palubu podle Anatomy. Jinak ale existuje několik plánů britských fregat z 2. pol. 18. stol., jejichž paluby jsou realistické a na Pandoru stačí jen aplikovat. Jsou to plány fregat Winchelsea, Sphinx, Southampton nebo Pallas, zpracované podle dobových pramenů (plány, modely a nález vraku).
Tak první plaňkování se pomalu chýlí ke konci, už se těšim, až to budu brousit do konečné podoby. Jak je tohle hotový, tak pak už je ta nejšpinavější práce hotová, a můžu si brát práci do obýváku... Jinak v anatomy je plaňkování nakresleno bez hákování, ale když jsem si to teď oplaňkoval, zdá se mi, že to bez hákování nepůjde. Je to daleko složitější než na RC, především záď pod zrcadlem, a i celkový tvar....ale už je jasný, že trup podle těch plánů postavit jde, žádné žebro není utopené, takže asi dobrý. Vzhledem k velikosti bylo potřeba cca 100 kusů smrkových lišt, ohýbal jsem je pouze namáčením do horké vody, pak šly krásně tvarovat. Moc pomohlo taky vybalzovat předek a záď, kde se to hodně ohýbá. Na frak dostaly ale špendlíky, těch jsem musel spoustu vyhodit, někdy se v tom smrku ohnuly špičky. Tvar se mi moc líbí.
Vypadá to pěkně, už se ten tvar rýsuje, docela koukám, že si hákoval už teďka při prvním plaňkování, ale tak aspoň to budeš mít procvičené na další plaňkování
Nó pane začíná se vám to s přibývajícími předlohami trocha komplikovat .... Krásné foto trupu ! Krásná práce se dřevem. Obdiv. Takové rozpracování má své tajúplné kouzlo a krásu očekávaného ....
Děkuji za komentáře! Pro klimi: Hákuju z praktických důvodů, mám to odzkoušený. Pokud se nechávaji plaňky do špičky, tak se to hlavně špatně řeže, a taky špatně připevňuje špendlíkama. Nevypadá to sice moc hezky, jsou tam mezery, protože takhle silné plaňky jdou hůř tvarovat. A taky jak píšeš, si dělám představu o druhé vrstvě, kde je co potřeba ubrat a kde zase přidat. Pro Fairfax: Máte pravdu, teprve oplaňkováním dostane loď tvar na který se celou dobu těšim. Ještě až se to lehce vykytuje a opět přebrousí...tyhle historické lodě mají opravdu krásný tvary....
Vedeš si naprosto výborně!!! Podobný problém a složitost plaňkování jsem měl u Santisimi na zádi také, bylo to dost náročné. Takže držím palce, ať se dílo i nadále daří.
Rozestavěno: Santisima Trinidad Dokončeno: Thermopylae, San Francisco II