Jirko, díky moc za nabídku, ale odkaz od Zdeňka na plánek od Viktorky rozhodnul - jo a taky rozhodla manželka, přeci jen by to měl být kus nábytku.
To Zdeněk: Dík za odkaz, to bylo to co mi chybělo a je to jasný. Je to výzva jako řemen. Už teď je mi mdlo z toho vyplejtanýho "zábradlí" Paralelka by byla super akorát asi nedokážu držet krok s tvým tempem stavby. U mě to bude projekt tak na dva roky.
Už tuto stavbu sleduji delší dobu - je to nádhera. Také jsem o modelu některé z těchto plachetnic uvažoval ale při pohledu na cenu jsem si to rozmyslel Jo, tyhle loďe měly holt něco do sebe.
Jo,jo...přesně tomuhle jsem vyhnul, když jsem dělal Preussen od Helleru.
Brr a to jsem to ochudil jak to šlo, protože k tomu nemám žádný vztah.
Tohle je ale SUPER prácička.
Pánové děkuji za pochvalu. Nevím mě ta stavba hodně baví, takže na nějaký ten přesčas na doplňcích nehledím.
Tome, doufám, že tu bude ještě letos nové téma.
Doufám, že se do té Victorky brzo někdo pustíte. Bych potřebovala inspiraci a vodiče. Mám ji doma už dva roky, ale chodím se na ní jen koukat. Zatím si fakt netroufám.
Děkuji za kytičku i ohlasy. No Victorka taky příjde na řadu. Podle mě se ten model Helleru vydařil o trochu lépe. Takl do roka a do dne bych s ní mohl začít posílám fotku zárodku lanoví